Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megbüntetett a rendőr mert...

Megbüntetett a rendőr mert átmentem az úton?

Figyelt kérdés

Atszamolva kb 20ezer ft a bírság ma történt, ki is fizettem nem ez a lenyeg. (Erdélyben élek) szoval mikozben írtak a büntetést nekem meg vagy 6ember ment at ott az uton , mivel ott van a buszmegálló, erre én megkérdeztem , hogy ok miert nem kapnak ugyanugy büntetést, vagy legalabb figyelmeztetést.

Erre jott az a valasz, hogy most akkor buntessen meg Mindenkit aki átmegy az uton? En meg mondtam, hogy igen legalabbis az volna a helyes ,vagy Mindenkit ,vagy senkit na erre leorditott ,es h akkor megírja a dupláját.. Szerintetek ez igy helyes?

2017. febr. 2. 23:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem helyes,de ez így megy így ment és így is fog menni.
2017. febr. 2. 23:34
 2/8 anonim ***** válasza:
40%

Hát először is: rendőrrel ne okoskodj!

Az ő dolga eldönteni, hogy a csoportban járókat állítja meg, vagy a kisgyerekével buszhoz siető anyukát. :DDD

De egyébként is, amíg veled foglalkozik, addig nem tud mással. Majd ha téged elrendez, visszaáll ugyanoda, és a legközelebbi átmenőt megint lekapja.

2017. febr. 2. 23:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem állt o Sehol.. Pont akkor jartak arra.. Egyebkent Debrecenbe volt egy eleg vicces szitu.. Mindenki atkanyarodott a szemközti savba egy rovid egyirányú szakaszba le es levágták az utat, hogy ne kelljen a pirosnál állni. Megallitottak egyet kettot aztán lattak,hogy nagyjabol mindenki arra megy, es azt mondta az egyik rendőr a másiknak,hogy na Gyere hagyjuk őket mert itt ma sose végzünk..:D
2017. febr. 2. 23:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen, autóvezetés közben is az első akit kiállítanak szív, mert addig akik esetleg ugyanazt elkövetik megússzák. Rossz helyen voltál rossz időben.
2017. febr. 3. 00:38
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Azért ez totál jellemző emberi mentalitás. Elkövet valamit amiről tudja, hogy nem helyes, nyakoncsípik, erre rögtön sértődötten avval védekezik, hogy "de mindenki így csinálja"... Csakhogy ez nem jogosít fel semmire. Sokan embert is ölnek...
2017. febr. 3. 04:52
 6/8 anonim ***** válasza:
52%
Mert a rendőr román, te meg magyar vagy. Lehet ez a baj.
2017. febr. 3. 07:41
 7/8 anonim ***** válasza:
76%

Ahol nincs zebra ott nem lehetne átkelni, persze nem tudjuk hol zajlódott a sztori.

Igen ezért megbüntethet és nem érdemes vergődni, mert még g&cibb lesz az ilyen. Kifizeted és továbbmész és nyugtatod magad azzal, hogy egy alja söpredék az ilyen és te nem azon a szinten vagy, a kancigánynak meg nem fog szólni mert ahhoz még pondróbb. Ez nyugtasson.

Nem a jócselekedett ezeknél a lényeg, hanem a pénz.

2017. febr. 3. 09:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Óóó hát ehhez értenek a legjobban! :D A bűnözőket meg majd a lakosság elfogja...
2017. febr. 4. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!