Megbüntetett a rendőr mert átmentem az úton?
Atszamolva kb 20ezer ft a bírság ma történt, ki is fizettem nem ez a lenyeg. (Erdélyben élek) szoval mikozben írtak a büntetést nekem meg vagy 6ember ment at ott az uton , mivel ott van a buszmegálló, erre én megkérdeztem , hogy ok miert nem kapnak ugyanugy büntetést, vagy legalabb figyelmeztetést.
Erre jott az a valasz, hogy most akkor buntessen meg Mindenkit aki átmegy az uton? En meg mondtam, hogy igen legalabbis az volna a helyes ,vagy Mindenkit ,vagy senkit na erre leorditott ,es h akkor megírja a dupláját.. Szerintetek ez igy helyes?
Hát először is: rendőrrel ne okoskodj!
Az ő dolga eldönteni, hogy a csoportban járókat állítja meg, vagy a kisgyerekével buszhoz siető anyukát. :DDD
De egyébként is, amíg veled foglalkozik, addig nem tud mással. Majd ha téged elrendez, visszaáll ugyanoda, és a legközelebbi átmenőt megint lekapja.
Ahol nincs zebra ott nem lehetne átkelni, persze nem tudjuk hol zajlódott a sztori.
Igen ezért megbüntethet és nem érdemes vergődni, mert még g&cibb lesz az ilyen. Kifizeted és továbbmész és nyugtatod magad azzal, hogy egy alja söpredék az ilyen és te nem azon a szinten vagy, a kancigánynak meg nem fog szólni mert ahhoz még pondróbb. Ez nyugtasson.
Nem a jócselekedett ezeknél a lényeg, hanem a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!