A pillangó utcai p+r parkoló mennyire biztonságos?
Értem. Tehát olvastál róla, hogy be van kamerázva. El is autózhatsz arra, meggyőződhetsz ezekről. Neked ez mind smafu, de egy vadidegennek a véleményre adsz, egy teljesen anonim oldalon. Érdekes logika.
Én úgy gondlom, hogy biztonságos volt kapu és kamera nélkül is. A nagy forgalmú Kerepesi út mellett van, hosszú (?), de keskeny. Ráadásul gyakran meg is torpan ott a forgalom a lámpa miatt. Elég feltűnő ott buherálni kocsit, legyen szó magának az autónak az elkötéséről, vagy a benne hagyott holmikról.
Átalakították, így van. Az már nem a klasszikus értelemben vett P+R, hanem egy fizetős szar. Tedd le inkább az Arena Pláza parkolójában az autót. Igaz onnan mostanában vittek el néhány autót, de olyanokat és olyanoktól, hogy szegény autóknak megvoltak számlálva a napjaik. Bele kell rakni PAJZS technológiát, vagy legalább egy k urva váltózár, kormányzár. Nem fognak vele szarakodni, inkább elmennek a következőhöz és elviszik azt. Annyira sok a felelőtlen ember.
Különben inkább vigyék el az autómat az Arénából, minthogy abba az átalakított fizetős szarba álljak a kerepesin. Szopjanak le egy ebolás, véres ge cit lövellő, tetves, rühes, aids-es lovat!!!!!!!!!!!!!
Első vagyok. Én nem más kérdésre válaszoltam, hanem a tiedre. Minek írtam volna, hogy van kamera, amikor ezt te is tudod. Próbáld értelmezni a választ.
Voltak lopások - írod. És hol nem? A szomszéd házba, fényes nappal úgy törtek be, hogy ketten ott álltunk a kerítés mellet, tőlük kb. 6-7 méterre. És láttak is minket. Nem kocsi tudom, de azért írom, hogy voltak vagy nem voltak, mindegy. Bárhol előfordulhat.
A kérdés csak az lehet, mennyi a valószínűsége. Ha harminc kamerát telepítenek le, sőt ötven rendőr ott áll, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!