Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyire büntetnek manapság...

Mennyire büntetnek manapság ha kártya nélkül vezetem a camiont és nem tartom be a vezetési időket?

Figyelt kérdés

Mondjuk lenyomok egy Magyar-Spanyol távot egy fenékkel pihenés nélkül, kártyát nem teszem be, de nem azért mert kérnék, hanem mert nincs kedvem megállni feleslegesen, mert nem vagyok fáradt, csak nyomom a gázpedált.

Személyautóval voltam Angliában már, ott bementem behajtani tilos utcába, rendőr leintett, mondtam neki i am hungary i am go, aztán csak legyintett, és elengedett.

2017. jan. 2. 13:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Scania lassabban gyorsul, legalábbis azt tapasztaltam, anno DAF-al mentem sokat a játékbe, nagyon lassan gyorsult, de jók voltak a tükrök és szebb a belseje. Nekem forintba van a bünti is 165 ezer gyorshajtásért általába mindig... ja egy kis tipp, dolgozz annyit, hogy tudj venni kis garázst és 2 alap kamiont, vegyél fel 2 ember és váltogasd a kamionokat, én 1 óra alatt úgy megszedtem magam, hogy mára már 24 milliárd a virtuális vagyonom, és mindenhol veszek garázst, hogy tudjak tankolni olcsón, és 65 kamionom van 60 embernek adok biztos munkahelyet persze virtuálisan.

Kiszámoltam googleval, kedves kérdező, hogy 31 óra lenne Bilbaoig eljutnod, tutti elfáradnál..

2017. jan. 4. 15:45
 12/12 anonim ***** válasza:

már nem azért, de ti az ETSről beszéltek, de abban nincs rendőr, és nem tudod neki mondani hogy "i am hungary i am go" szóval én feltételezem, hogy a való életről beszélt :D

ETSben nem hiszem hogy nagy gond kiállni, kb fél perc az egész míg lenyomod a pihenőt, az életben meg börtön jár érte, volt már pár sofőr akit ezért lecsuktak, ja és a jogsit is elveszik és lehet a tesco parkolóban tologatni a bevásárló kocsikat

2017. jan. 4. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!