A fekete terepjárós fickók mind kétes alakok?
Óbudán, Egy Fekete Ml Mercedes ( a2006-tól gyártott) állt az utca végén vagy elején..én a másik utcából jöttem, így nekem bal oldalt volt, mivel egyenesen mentem volna tovább át kellett mennem az úton. Leléptem a Meredes elé ( nem volt beinditva) aztán ahogy mentem volna át,közben jött egy kocsi így a Meredes előtt maradtam közben,ahogy vártam,hogy elmenjen a másik kocsi, találkozott a tekintetünk a Mercis fickóval.. Mintha megrémült volna az is. Gyorsan át mentem az úton még kétszer vissza néztem.. Elsőre még figyelt aztán utána amikor ismét vissza néztem,már előre nézett,mint amikor megálltam előtte..
Nem volt nagy darab inkább átlagos testű , de elegáns,nem öltönyben..
Azt mondom,de mintha már ezzel találkoztam volna a hajógyári szigeten 4-5 évvel ezelőtt.. Biztos nem ő volt..
Na ott akkor szintén egy fiatal fickó oda jött,hogy hamarabb betudunk jutni meg ilyenek,kb ugy viselkedett velünk mintha a vendégei lettunk volna.. aztán szintén az is egy ilyen fekete Mercivel ment el.. Kitudja ki lehetett az.. Talán az is egy sötét alak.
Érdekes volt ez a két találkozás.
Igen, az összes kétes, kivéve amelyik nem.
Mondjuk szerintem inkább te voltál kétes az ő szemében, mert: megállsz előtte, szembe nézel vele, meg utána még kétszer átmész ugyanott, egyértelműen őt figyelve. Én is megijedtem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!