Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek miert van az hogy...

Szerintetek miert van az hogy valakinek van tehetsege vezetni valakinek pedig nem?

Figyelt kérdés

en pl. mindig is katonas,lovoldozos jatekokkal jatszottam kiskoromtol fogva...es nem tudok vezetni,felek , stb

testverem csak autossal jatszott es jol is vezet elejetol fogva.

de ott vannak a lanyok akik gondolom nem autoztak ,gondolok pl.plazacicakra akik beulnek a pasijuk x6,bmw 7 es hasonlo luxus autokba es siman elvezetik

2016. dec. 26. 00:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Én lány létemre need for speed-el játszottam (csak az underground2-vel, a többi nem tetszett) meg lego racers-el és jól vezetek. 17 évesen megcsináltam a jogsit és vezetek kb. minden nap már 7 éve. Bátyám is ugyanezekkel játszott, vezetni ő is tud, de örült módon, szerintem már túlzottan agresszívan. De szerintem nincs semmiféle összefüggés ezek között.
2016. dec. 26. 01:18
 2/7 anonim ***** válasza:
A mi gyerekkorunkban meg nem voltunk ilyen tespedtpecsű mihaszna kölkek, nekönk az Volt a szórakozás hogy megtanultunk kismotorral, majd az erdőben faterral autóval menni. Számítógép még csak pixeles 8 bites létezett, így meg Volt az az egyensúly, hogy néha játszottunk, aztán inkább éltük a való életet.
2016. dec. 26. 01:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel valaki miért lesz tehetséges sportoló míg más meg egész életében suta mindenhez?
2016. dec. 26. 01:53
 4/7 anonim ***** válasza:

A human evolúció még nemigazán tudta követni az ember által alkotott technikai fejlődést.

Ezért az evolúció műhelyében így-úgy összeszerelnek, aztán a családi környezetben dől el, mire képes a csemete.

A mi gyerekeinkben már benne lesz az a bizonyos tehetség, mert a szülők kocsijában nő fel.

(friss adat, hogy Mgyarországon kétszázezer gyerek él olyan háztartásban, ahol nincs áram(sem), nemhogy autó)

2016. dec. 26. 07:09
 5/7 anonim ***** válasza:
12 éves koromba apám oldalkocsis motorját üztem,16 éves koromban korengedélyel (1976) PÁV vizsga A KATEGÓRIA 350 -s Jáwát motoroztam. tehát fiatalkoromba megkedveltem ezt az érzést.mi okoza h. valaki szeret vezetni ill. nem ?nem vagyunk egyformák. Én ugyérzem ez beivodik az emberbe! A mai napig szeretek vezetni. ma (56 évesen)van 1 sportmotorom,1 szgk-m miket szivesen terelgetek
2016. dec. 26. 11:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Én már a 90es évek végi játékokon szocializálódtam, de mégsem voltam olyan jó soha a gépen, mint a haverom. Ő bármilyen autós játékban tud tökéletes kört futni, én nemigazán. Cserében az autóvezetés a véremben van (jó nem akarok dicsekedni, de tényleg nagyon hamar ráéreztem), ő viszont szörnyen béna mai napig az igazi autókban. Tehát ennek nem igazán van jelentősége.

Inkább afféle adottság ez, mint ahogy valaki jól tud focizni, mások pedig bénák örökké a labdával, bármennyit is gyakorolnak. Ugyanígy a csajoknál is.

2016. dec. 26. 12:56
 7/7 Alex Fly ***** válasza:

Mert valakinek a vezetéshez van tehetsége, másnak máshoz. Van aki a parkett ördöge, máas botlábú. Az egyik maratont nyer, másik száz méter után kiköpi a tüdejét...stb...

Nem vagyunk egyformák. Mindenki másban jó.

Miért lenne ez másképp a járművezetés esetében?

2016. dec. 27. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!