Ha a hasznaltauto.hu-n keresgéltek, ti is mindig átugorjátok a fizetett (piros) hirdetéseket?
Egyszerűen idegesítő, hogy szeretném sorrendben látni a hirdetéseket és akkor ezek odapofátlankodnak az elejére.
Sokat hagyok ki velük? Valaki már találkozott ilyen hirdetővel? Mi volt a tapasztalat?
Minden eladó autómat előre sorolással hirdettem (3) :)
Az eredménye kb 3x-4x többen nézik, ha ki van emelve, mintha bekerülne a többi közé.
A legelsőt fél éve hirdettem már mikor úgy döntöttem kipróbálom a fizetős részt... 1 hónap alatt elvitték. A másodikat szintén. A 3.-at pedig 1 héten belül. Az első nap elfelejtettem kiemelni, megnézték huszon valahányan, majd kiemelés után nap 100-150-en.
Lehet kihagysz egy nagyon jó lehetőséget ezzel!
3. autóm abszolút költségmentes volt, közvetlenül nagy szerviz után adtam el, friss vizsgával, közép árban.
Ismerősöm több hónapig hirdette a kocsiját, végül átvettem tőle a dolgokat.
Kiemelt hirdetés után 1(!) nappal elvitték, persze ebben a szerencse is benne van, de főképp a kiemelés (áron nem változtattam).
Nagyon kiszúrsz azzal a hirdetővel, h nem nézed meg a hirdetését...
Más szemszögben nézed a dolgokat, így nem lehet megmondani, mit veszíthetsz.
Az eladó gyorsan el akar adni, a vevő csak jót akar venni. A kettő téma nincs kapcsolatban egymással. Ki lehet emelni jót is és szart is.
Az, h nem nézel meg ilyen hirdetést, azzal nem bosszulod meg a pofátlanokat, viszont eleshetsz jó, de szar vételtől is magyarán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!