Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A GPS biztosan oda visz,...

A GPS biztosan oda visz, ahova akarom?

Figyelt kérdés

2016. dec. 22. 17:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Napi szinten 60-80 címet kell megtalálnom, úgyhogy van némi fogalmam a GPS-hez.

Először is, nem kell mindig hinni neki. Nyugodtan hülyézd le, ha szerinted nem jó úton akar vinni. Majd újra tervez.

Ha a cím környékén vagy, akkor érdemes használni a nagyítás-kicsinyítés funkciót.

Induláskor nézd meg az útvonalat. Ha nem jó úton akar vinni (pl. fizetős), akkor bökj bele a térképbe és a számodra kedvező útra tegyél egy vagy több jelölőt (köztes célpont).

2016. dec. 23. 08:58
 22/27 anonim ***** válasza:
Németországban az első időkben újságkihordással egészítettem ki a fizumat. Ez úgy történt, hogy kora hajnalban megkaptam a pakkot, aztán körbejártam vele a megadott címekre. Kocsival kellett menni, mert bő 25 km-es volt egy kör. Na, ott a tanyavilágban bizony előfordult, hogy a navi közölte, hogy a megadott cél az út jobb oldalán található. Egyetlen bibit az jelentette, hogy jó 600 m-es körzetben egyetlen nyavalyás ház se volt.
2016. dec. 27. 13:59
 23/27 anonim válasza:
Hát nálam már volt, olyan, hogy Velence előtt az autópályán az alagútban mondta kedvesen, hogy: Fordulj jobbra. :D Egyébként nem megfelelő a megfogalmazásod. Az autó visz bárhova, a GPS csak megmutatja a helyes irányt, hogy merre menj, de igen. Bárhova, ahová szeretnéd.
2016. dec. 27. 14:18
 24/27 anonim válasza:
Én nem csalódtam még benne, de Budapesten nagyon sokszor lehülyézem, mert állandóan azt mondja: túl gyorsan mész, bakker, ha tólnak le az útról
2016. dec. 27. 15:29
 25/27 Rkozmix válasza:
Nem visz, csak irányít, és nem oda ahová akarod, hanem a beállított célpont felé.
2017. jan. 4. 09:39
 26/27 veterán vas ***** válasza:
43%

Nyomorult kis dög!

Egy ilyen féreg kis doboz nyervákol nekem, hogy "erre kanyarodj", meg hogy "lassabban menj". Aztán amikor szükség lenne rá, akkor leáll agyalni, hogy "újra tervezés" meg ilyeneket mond.

Hát annyit nem tud a szerencsétlen, hogy tegnap fölszereltek egy behajtani tilos táblát az utca végére.

Ma reggel is azt mondja, menj egyenesen. Na de ott a tábla te ostoba!

Elmegy a ...... :)

2017. jan. 4. 09:58
 27/27 anonim ***** válasza:
61%
Ja, barátom, nősülj meg, és akkor nem a navi nyervákol a jobb füledbe... :-))
2017. jan. 5. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!