GKI vizsgán, az esettanulmányi résznél, ki kell számolnom pontosan mindent?
Én nemrég voltam. Semmit nem kellett számolni.
Viszont sok olyan volt benne ami a felkészülési anyagban nem volt benne.
Nálunk a vizsga előtt volt egy 2 órát felkészítő, ott érintettek szinte minden témát ami a vizsgán volt, azon mindenképp érdemes részt venni. Persze cége válogatja, hogy mi a szokás náluk.
Igen!
De nem kell attól annyira parázni. Egy jófej iskolánál nem ér váratlan helyzet. Nálunk konkrétan mindenki megkapta a puskát. :)
Az esettanulmánynál, pedig benne van a pakliban, hogy elszámolod, de azért még nem húznak meg. Arra figyelj, hogy ne csak a végeredmény legyen rajta, hanem a szélén a számítás is. Ebből látja a gondolkodás menetet a vizsgabiztos.
nem nagy dolog.
no para.
és igen, a felkészítő órán ami vizsga előtt van mindenképp vegyél részt!
ami nagyon fontos, hogy vezeti is kell majd, nemcsak szimulátoron, hanem forgalomban is.
ne megszokásból vezess, hanem inkább lasabban, de mindent figyelembevéve, és körültekintúően! index sehoil sem maradjon el!
Nálam pl. vezetés nem is nagyon volt.
Volt egy teljes kör, meg egy fele akkora. A végére már egy kicsit unta a vizsgáztató, úgyhogy a fél körnek jó ha a harmadát megtettem.
Tényleg nem kell félni ettől. Pénzbeszedés az egész csak. Az nem megy át rajta, aki nem akar. Nálunk csak egy bukás volt, de azt hozzá kell tenni, hogy a manus még azt sem tudta, hogy mennyi a napi vezetés idő. :)
7
Ja, ok.
Nekem felújító vagy megújító kellett csak
Ne izgulj, én ugye csak felújítón vettem részt bő két éve - hiszen nekem még volt a régi, közkeletű nevén TIR vizsga - de megfelelő iskolánál csak az bukik meg, aki el sem megy vizsgázni, vagy tényleg nagyon hülye. A pénzről szól az egész.
Pl. nálunk a szimulátor annyi volt, hogy aláírtuk a jelenléti ívet, a három nap foglalkozásból is csak kettőre tudtam elmenni. A vizsgán mindenki átment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!