Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Számon kértétek az oktatótokon...

Számon kértétek az oktatótokon/ utaltatok rá, hogy miért nem írja be a vezetési kartonba a levezetett órákat?

Figyelt kérdés
Magyarul zsebre dolgozik.
2016. okt. 21. 17:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem beírt mindent, igaz, volt hogy csak utólag. Én számon kértem volna, ha nem írja be.
2016. okt. 21. 18:09
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha valami nem kerek, nyugodtan kérdezz rá az oktatódnál. Ha nem tetszik a válasz, legfeljebb másik oktatóhoz mész....

A kartont amúgy szigorúan veszik, az enyém legalábbis mindig szidja a rendszert, amikor írogatja :)

2016. okt. 21. 18:16
 3/10 anonim ***** válasza:
44%

Nem foglalkoztam vele.

A kifizetett órákat levezettem, a befizetésekről adott számlát, kartonról meg kérdezés nélkül megmondta, hogy az egy kamu.

Nem a zsebre dolgozás a cél, sőt ha pontosan vezetnék a kartonokat, a tanuló járna rosszabbul.

Az oktató fel tudja mérni, hogy a tanulója képes-e levizsgázni, s ha igen a kartonon meglesz a kötelező 580 kilométer, ha perecízen vezetné senki nem mehetne 30 óra után vizsgázni, ingázásokkal sem lehetne tolni a kilométereket, mert óra számra le van bontva a kötelező tananyag, s abban a lakott területen kívüli közlekedés 2x2 óra

2016. okt. 21. 18:36
 4/10 b4r4thg ***** válasza:
Linkek szoktak lenni. Nekem is csak utólag írta be. Ha több órát veszel, akkor viszont tényleg lehet játszani próbál vele, és zsebre dolgozik.
2016. okt. 21. 18:49
 5/10 A kérdező kommentje:

Én szóvátettem, hogy én nem ennyit vezettem, amennyit beírt. Azt mondta, hogy ez az én érdekem, mert a vizsgabiztos nem nézné jó szemmel, ha olyan sok órát vettem volna.

Viszont ezentúl kevesebbet kért óránként...

2016. okt. 21. 18:55
 6/10 10 deka farhát ***** válasza:
Vizsgáig 36 órát vezettem, ennyit is fizettem be. Nyugtát mindig kaptam, a vizsga meg sikerült elsőre, úgyhogy baromira nem érdekelt a papírmunka része :)
2016. okt. 21. 20:00
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem beírt mindent az első vezetési óra után. Aláírtam a 30 órát neki hagy örüljön, aztán már csak a vizsgára mentem.

:)

2016. okt. 21. 20:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem akkor írta be mielőtt mentünk vizsgázni, addig nem
2016. okt. 23. 15:50
 9/10 anonim válasza:
Nekem az oktatóm mindent rendkívül pontosan, precízen vezetett és így ahhoz, hogy ténylegesen levezethessem az 580 km-t 38 óra kellett, testvérem oktatója nem írogatta, és a kötelező 30 óránál egy perccel sem vezetett többet. Tehát ez inkább ténylegesen a te érdeked, mivel nekem így 24.000 forinttal drágább volt az egész.
2016. okt. 23. 15:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Megkérdezheted.

Nekem pontosan írta, mindig beírta a km-t induláskor és alá is írta a 2 órákat. A vizsgán szigorúan nézte a vb. 30órám megvolt a vizsga napján reggel és a vizsga előtti fél óráért nem fizettem, azt mondta hogy olyankor nem nézi.

2016. okt. 23. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!