Számon kértétek az oktatótokon/ utaltatok rá, hogy miért nem írja be a vezetési kartonba a levezetett órákat?
Ha valami nem kerek, nyugodtan kérdezz rá az oktatódnál. Ha nem tetszik a válasz, legfeljebb másik oktatóhoz mész....
A kartont amúgy szigorúan veszik, az enyém legalábbis mindig szidja a rendszert, amikor írogatja :)
Nem foglalkoztam vele.
A kifizetett órákat levezettem, a befizetésekről adott számlát, kartonról meg kérdezés nélkül megmondta, hogy az egy kamu.
Nem a zsebre dolgozás a cél, sőt ha pontosan vezetnék a kartonokat, a tanuló járna rosszabbul.
Az oktató fel tudja mérni, hogy a tanulója képes-e levizsgázni, s ha igen a kartonon meglesz a kötelező 580 kilométer, ha perecízen vezetné senki nem mehetne 30 óra után vizsgázni, ingázásokkal sem lehetne tolni a kilométereket, mert óra számra le van bontva a kötelező tananyag, s abban a lakott területen kívüli közlekedés 2x2 óra
Én szóvátettem, hogy én nem ennyit vezettem, amennyit beírt. Azt mondta, hogy ez az én érdekem, mert a vizsgabiztos nem nézné jó szemmel, ha olyan sok órát vettem volna.
Viszont ezentúl kevesebbet kért óránként...
Nekem beírt mindent az első vezetési óra után. Aláírtam a 30 órát neki hagy örüljön, aztán már csak a vizsgára mentem.
:)
Megkérdezheted.
Nekem pontosan írta, mindig beírta a km-t induláskor és alá is írta a 2 órákat. A vizsgán szigorúan nézte a vb. 30órám megvolt a vizsga napján reggel és a vizsga előtti fél óráért nem fizettem, azt mondta hogy olyankor nem nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!