Hol tudom megnézni, hogy egy adott útszakaszon mennyivel lehet menni?
Ma mentem Budaörs felé az M7 esen, a 6. kilométernél lévő traffipax körül az IGO gps em 80 as táblát mutatott de én vagy 95-100 al mentem. És ha visszagondolok a körülöttem lévő járművek től se mentem sokkal gyorsabban, sőt a traffipax után volt aki kb nagy gázzal vagy 110 el el is ment mellettem. Szóval most aggódok amiatt amit a gps mondott.
Erre a traffipaxra gondoltam.
Szóval itt van valahol valami infó 80 as tábláról?
Életemben először jártam Budapesten, meglehetősen kezdő vezető vagyok. Ismerősöm ült mellettem, ő se látott táblát, és mindenben segít, ő szólt, hogy a GPS 80 ast mutat, de az utunk során már volt hogy 70 es táblánál 50 est mutat, szóval tudom nem azt kell nézni. Mivel trafipax előtt mindenki kb gyök 2 re lassít, még autópályán is 110 re lelasítanak, akkor itt a ~95-100km/h sebességemhez képest egy 70-80 al menőket csak úgy leköröztem volna, de semmi ilyen nem volt, egy kamion jött mögöttem és még ő is csak kicsit lassabban.
De attól még kegyetlen ideges vagyok, marha jó tanuló pénz lehet az a 30 000, így is önbizalom hiányos sofőr vagyok. :(
Ezek alapján, az ezen az útvonalon lévő két traffi 100km/h sebesség határos nem?
A traffihunter.hu oldalon találtam ezt az információt.
Egyébként elvileg ez a traffi volt, azt mondta akivel mentem.
De a traffihunter térképén már 80km/h nak van jelezve....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!