Utólag elvehetik a jogosítványomat, ha kiderül rólam, hogy alvászavarom van?
Már évek óta küzdök alvászavarral, most végre eljutottam oda, hogy végre ki tudom vizsgáltatni a dolgot. Viszont tudom, hogy a KRESZ szerint már nem kaphat jogsit, akinek van valami alvási problémája. A jogsim most volt újítva. Ha most elmegyek alvásdiagnosztikára, és kiderül, hogy van valami komolyabb, akkor ugye már nem vehetik el a jogsim, csak a megújításnál (10 év múlva) bukhat ki a dolog?
Megjegyzem, rengeteget vezetek és a 11 év alatt egyetlen egy balesetet sem okoztam, sőt, rengeteget (amit mások figyelmetlensége okozott volna) kikerültem a jó reakcióidőm és helyes döntések miatt. Szóval nem érzem úgy, hogy a kialvatlanság miatt veszélyeztetném környezetemet azzal, hogy autóba ülök.
"#5 ejj, de egyszerű vagy."
Na mondjátok már, mit mondtam olyan nagy hülyeséget?
Közöm nincs az orvosi szakmához. De hogy egy egyszerű orvos ezt nem vizsgálja ki, úgy, hogy nem tud a dologról, az is fix. Főleg a jogsis orvosi "vizsgálaton". Persze ha szól a kérdező, akkor más a dolog, de ha nem szól, akkor 0 az esélye annak, hogy emiatt ne kapjon jogsit.
"z alvászavar nem az, amikor a haverod nem tud aludni két napot mert elutaztok..."
Így van, ettől függetlenül én tudom, hogy ezzel küzd otthon is. Na mindegy, nem érdekel tovább a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!