Elütöttem két őzet. Mire számíthatok?
Basszus, ne ez legyen már a legnagyobb gondod!
Örülj, h megmaradtál! A kocsit kipofozod, a vadtársaság álja a saját kárát, te meg a tiedet.
Örülj, h nem lett nagyobb baj!
Mi törte el a karod?
Jobbulást!
Ilyenkor hívni kell a vadásztársaságot, amig ott a rendőr lehetőleg.
Lényeges hogy volt -e kitéve vadveszélyre figyelmeztető tábla. Ha igen akkor neked nem fizet senki + a vadat is felszámolják.
Ha nem akkor fizeti károdat a vadásztársaság.
Én úgy tudom, hogy attól is függ, hogy hol csapódott beléd az állat. Ha a kocsi elejénél, tehát konkrétan elütötted, akkor jó eséllyel téged hoznak ki hibásnak.
Ha viszont a kocsid oldalába futottak bele, akkor a társaság a hibás, jobban mondva ha oldalba, vagy a kocsi hátsórészét kapták el, akkor nyilván nem láthattad, nem tudtad kikerülni.
Csak figyelj oda, hogy mit írsz alá, bár lehet már késő? Elismertél e már valami felelősséget?
Az egyik csak megsérült a másik begyűrte a motorháztetőt a szèlvédőt betörte. A jobb karom meg 3 bordám tört ugyanazon az oldalon. A fejem még nem okés teljesen.
Volt tábla. Csökkentettem a sebességet is. Sajnálom azokat a szerencsétlen állatokat is, de nem értem az egész olyan baromi gyorsan történt.
A kocsimra a szerelő gyerek kapásbol azt mondta bontò. Tartok attol a rohadt büntetéstöl. Agyalok de mit csinálnék máshogy most sem tudom
Mivel nem szándékosan ütötted el és a te károd is jelentős, nem hinném, h megbüntetnek, pláne, h a sebességhatárt is betartottad.
Tábla ide, tábla oda, nem tudod elkerülni, h lassan mész sem, h a semmiből kiugrik eléd. Nyugi!
Nem hibáztál, nem írsz alá semmit, amiben elfogadnád az ellenkezőjét, oszt kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!