Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az M31 es autóúton hányas...

Az M31 es autóúton hányas számú kijáró van a 3-as főúthoz, ha az M0 felöl jövök?

Figyelt kérdés
2016. szept. 18. 23:09
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Figyeld a táblákat
2016. szept. 18. 23:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
9-es.
2016. szept. 18. 23:24
 3/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
13%
Az elején meg a végén kívül nincs is más lehajtó az M31-en, szóval akárhonnan is mész: az első :)
2016. szept. 18. 23:37
 4/8 anonim ***** válasza:
37%

Mint írták a 9-es:

[link]

(Azért a hülye szög, mert a többi képen kitakarták a számokat.)

2016. szept. 19. 07:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Régen jártam arra és ma elvétettem a kijárót. Végigmentem a googl-val és valóban a 9-esen kellet volna kimennem. Köszönöm a válaszokat. Üdv.
2016. szept. 19. 09:01
 6/8 anonim ***** válasza:
83%

A # 4 válasz linkje látványosabb, de itt is látszik, hogy 9-es csomópont:

[link]

A # 3 válasznak a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgálat Zrt. térképe is ellentmond. Mivel nem fizetős, a 3-as út nincs feltüntetve, de az hogy nem csak az M31 elején és végén van csomópont, az egyértelműen látszik:

[link]

2016. szept. 19. 09:02
 7/8 anonim ***** válasza:
15%

#6:

Nem azért nem képkezelős képeket teszek fel mert így "látványosabb" hanem mert lehet mozogni, és végig nézheti az útvonalat ha akarja.

2016. szept. 20. 09:05
 8/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
79%

"A # 3 válasznak a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgálat Zrt. térképe is ellentmond. Mivel nem fizetős, a 3-as út nincs feltüntetve, de az hogy nem csak az M31 elején és végén van csomópont, az egyértelműen látszik: "

Akkor félreértettétek. A 3-as úti csomóponton kívül nincs más lehajtó, én így értettem volna, ezekszerint hülyén fogalmaztam meg.

2016. szept. 20. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!