Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Más is ilyen béna (volt)?...

Más is ilyen béna (volt)? Lenne valami tipp?

Figyelt kérdés

B kategóriát csinálom. Immáron 21 óránál járok. A "vizsgavárosban" a több sávnál vagyok bajban. 50-nél nem látom időben, hogy mikor hova kell besorolni... De ha lassítok, azzal a forgalmat is feltartom és az oktatóm is ordibál, na meg persze akkor sem biztos, hogy időben meglátom, hogy melyik sávban is kell haladni.

Van bármilyen praktika?

Nem tehetem meg, hogy plusz órákat vegyek, de muszáj lesz...

2016. szept. 9. 16:30
 1/4 anonim ***** válasza:
64%
A praktika? Jobbra tarts. Ha balra akarsz kanyarodni, tarts a legbelső sávba és figyeld az előjelző táblákat. Ha jobbra mennél és nyílik egy új sáv jobbra, menj oda. Ilyen egyszerű. És ismétlem, figyeld a besorolás rendjét jelző táblákat.
2016. szept. 9. 17:11
 2/4 A kérdező kommentje:

50-nel menve elég nehéz figyelni a táblákat - és fel is fogni, hogy mi van rajta...

Köszönöm a választ, nagyon hasznos volt! :-) Holnap megyek legközelebb, igyekszem észben tartani és alkalmazni! :-)

2016. szept. 9. 17:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Távolabbra figyelj, jó messzire nézz, úgy hamarabb látod meg őket, fel tudsz készülni, a reakciónak pedig automatikusnak kell lennie, a táblákat így előbb észreveszed és akkor egyből tudod hogy jelezz. Ha úgy érzed ezzel baj van, nem látod őket 50-100m-ről, akkor látásvizsgálat!

110-nél is látni kell időben a táblákat, de 70nél is!

Ha pedig kell akkor szükség lesz a pótórákra ha még bizonytalan vagy, a 30 óra az emberek nagyrészének nem elég, kevés az akinek 30óra után elsőre sikerül is a vizsga.

2016. szept. 9. 18:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Hazafele én vezettem mind a két alkalommal... 100-zal süvítettem, és nem volt gond az út széli táblákkal, nem akartam másfele menni... A 70-es táblát is időben észre vettem- persze az oktató rákérdezett, hogy miért is lassítok és kért, hogy 90-nel menjek tovább nyugodtan....

A városi közlekedés készít ki...

2016. szept. 9. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!