Bajáról mennék Pécsre, kell e útdíjat fizetni? Ha igen hogy is működik ez?
Figyelt kérdés
A GPS szerint útdíjat kell fizetnem ha Bajáról Pécsre utaznék , mit is jelent ez pontosan ? Az autópályamatrica megvásárlása jutott eszembe erről.Akkor azt kell megvásárolnom ? Benzinkúton tudom ezt megtenni ? Milyen árban van ez ? Valaki adjon már egy kis felvilágosítást erről mert nagyon nem vagyok képbe az útdíjjal kapcsolatos dolgokkal.Köszönöm.19/F2016. aug. 30. 02:05
1/1 anonim válasza:
Ezek szerint Bácsban se működik a google! :(
"A GPS szerint útdíjat kell fizetnem ha Bajáról Pécsre utaznék , mit is jelent ez pontosan ?"
Azt, hogy bizonyos utak fizetősek, no persze ha kicsi kerülővel az 55-ös út-Bonyhád-6. főút útvonalat használod, akkor nem kell fizetni. És természetesen a GPS beállításai között is megtalálod a "útdíjak" rubrikát, amit ha kijelölsz, akkor nem visz fizetős útra.
"Az autópályamatrica megvásárlása jutott eszembe erről.Akkor azt kell megvásárolnom ?"
Igen.
"Benzinkúton tudom ezt megtenni ?"
Igen.
"Milyen árban van ez ?"
1470 és 199975 Ft között igénytől függően.
Valaki adjon már egy kis felvilágosítást erről mert nagyon nem vagyok képbe az útdíjjal kapcsolatos dolgokkal.Köszönöm.19/F
Parancsolj:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!