Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi történik olyankor, ha az...

Mi történik olyankor, ha az autó visszaváltásakor a kuplungon felejtem a lábam hosszabb ideig, mint kellene? (tanuló vagyok)

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 19:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én is tanuló vezető vagyok,óvatosan visszaveszed róla,persze ha gyorsítani akarsz.
2010. ápr. 20. 19:11
 2/11 anonim ***** válasza:
nem fog menni a kocsi csak gurul...
2010. ápr. 20. 19:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha kinyomod, akkor az autó bömbölve megáll, mert nem hajt. Ha csak csúszik, akkor az autó szintén bömböl, a kuplungtárcsa meg kopik. De hamarabb fog nyakonvágni az oktató, mint hogy szénné égesd a tárcsát. Ha pedig csak a pedálon van a lábad, de nem nyomod ki, akkor a kinyomócsapágy fogja idő előtt beadni a kulcsot, mert az nem szereti, ha folyamatosan terheled.
2010. ápr. 20. 19:17
 4/11 anonim ***** válasza:
ha ki van nyomva egy darabig nem fog lefulladni, csak ha annyira lelassult hogy majdnem áll
2010. ápr. 20. 19:37
 5/11 anonim ***** válasza:
19:37 te nagyon érthetsz ám a témához, de áruld már el nekem, hogy kinyomott kuplunggal hogy a rákba fulladna le az autó?
2010. ápr. 21. 02:10
 6/11 Beviz Elek ***** válasza:

ha kinyomod, akkor csak az üzemanyag elfogyásánál áll le.

Kedves utolsó: Ha esetleg megállsz egy piros lámpánál, az autó 1-esben van, kinyomod a kuplungot, akkor leáll? A kuplungtárcsának nem jó ha sokáig sebességben áll egyhelyben az autó, de leállni nem fog. :)

Amúgy észre fogod venni kedves kérdező, mert gondolom visszaváltásnál lassítani akarsz. Ilyenkor gázt ugye nem nyomsz... Tehát: Ha kuplungon felejtenéd, akkor nem nöne meg a motorhang (motorfék miatt), illetve nem is lassulna annyira (ezt meg hamar megszokod, hogy mikor hogy viselkedik)

20/f

2010. ápr. 21. 02:11
 7/11 anonim ***** válasza:
biztos nekem akartad ezt írni? én épp hogy ugyanezt írtam, kinyomott kuplunggal nem fulladhat le az autó. amúgy ja, nem tesz jót neki ha állandóan ki van nyomva, ellenben ha egy rövid pirosnál nem teszed üresbe, azzal meg a váltót kíméled...
2010. ápr. 21. 11:58
 8/11 Beviz Elek ***** válasza:
Bocsi bocsi... Ameddig megírtam a regényemet, addig te is írtál és nem láttam :) Az utolsó az a lefulladósnak szólt :)
2010. ápr. 21. 12:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Ezt mondom, le fog majd fulladni de nem egyből...
2010. ápr. 21. 15:56
 10/11 Beviz Elek ***** válasza:
De mi meg azt írjuk, hogy nem fog lefulladni.
2010. ápr. 21. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!