Budapesten hol javítanak padkázott felnit?
Az igazából mindegy,hogy Budapesten hol, csak olyan hely kellene ahol igazán jó munkát végeznek, mert van jó néhány kisebb padkanyom még az előző tulajtól.
Ezen kívül tegnap úgy belevágtam egy kátyúba,hogy a zene is kikapcsolt, és a gumi oldalából is levált egy darab.
Persze hibás voltam mert túl gyorsan mentem, úgyhogy nem szólok semmit, de a felni csúnyán megsérült.
Nem üt,nem ráz 130-as tempónál sem, a gumis azt mondta,hogy akkor nem kell görgőzni.
Viszont engem nagyon zavar ,hogy ennyire le van ütve, de senki sem tudja,hogy hol javítják.
(fontos lenne,hogy igényesen, és ha esetleg valaki megközelítő árat tudna mondani azért különösen hálás lennék)
a legbiztosabb, gyorsabb, ha beírod a gúgli keresőbe, hogy alufelni görgőzés, alufelni javítás, gumis, stb..
az ár a hibák számától, méretétől függ. Ha még fényeztetni is akarod, akkor polírköltség, vagy lakkozás...
mégjobb, ha egy szimpatikus gumishoz beballagsz a kocsiddal, aztán mond valamit..nem kell ott mindjárt javíttatni.
Én őt javaslom:
Nagyon nagyon szépen dolgozik és szinte bármit meg tud oldani. Na meg profi szerszámai vannak, nem sufnitunning.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!