Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan simíthatnám ki ingyen...

Hogyan simíthatnám ki ingyen a göcsörtös földutat?

Figyelt kérdés
Pont a házunk előtt nagyon rossz állapotban van a homokos földút, iszonyú rázós gödrös. Tudom, hogy bobcattel kéne rámenni, de nem akarok költeni az ügyre. Ha neki megyek kapával és utána elgereblyézem az jó lehet?
2010. ápr. 18. 22:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha hozatnál egy kis murvát a gödrökbe jobban járnál, csak ugye azért fizetni kell. Háát, szerintem kapával azért ne menjél neki.
2010. ápr. 19. 03:25
 2/2 A kérdező kommentje:

hát ezaz, hogy nem akarok rá költeni, mert csupa menő terepjárókkal járnak rajta és tök gyorsan mennek. Ők cseszik el az utat és még én fizessek?

Közben rájöttem, hogy inkább nem is csinálom meg, mert így azért egy kicsit csak lelassítanak pont a kertünk előtti szakaszon, így legalább kevésbé verik fel a homokot.

2010. ápr. 24. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!