Oktatódnak milyen rossz tulajdonságai vannak?
Mindig belenyulkált a kormányba, ordibált ha nem figyeltem eléggé.
Vizsga elötti órákban végig csesztetett hogy mit bénázok stb. Meg is buktam. Fizettem neki zsebbe pótórákat és mintha régi cimborák lettünk volna olyan kedves lett és a vizsgán is simán ment.
Miért érdekel?
Az oktatók is emberek, egyik sem hiba nélküli, a hibák széles skálán mozognak, olyanok is tevékenykednek oktatóként, akik pedagógiailag alkalmatlanok, viszont egy szigorú oktató lehet jó oktató, ha következetes, követel, de azt kéri számon, amit előbb megmutatott.
Egoista, hatalommániás oktatót kerüld, a kisebb hibáit nézd el, te sem vagy tökéletes.
Én anno pl csendesen szórakoztam azon, hogy az oktatóm soha nem ismerte el, ha nagyon ritkán hibázott .
2x2 órán vagyunk túl. Az oktató elvárja, hogy bízzam magamban, uraljam a kocsit, mégis veszettül kiabál, ha közel érzi az autóját egy-egy dologhoz.
Igyekszem nyugodtan kezelni a dolgot, igyekszem a fejemben tartani, hogy kezdő vagyok és nekem is lehetnek rossz napjaim (a második találkozás eleje egy ilyen rossz napnak indult) de most per pillanat fusztráltabb vagyok, mint a legelső órán...
Ezekhez képest akkor én kifogtam az évszázad legjobb oktatóját, amikor 10 éve tanultam.
Tényleg sosem emelte fel a hangját még akkor sem, ha leszidott egy hiba miatt, nem beszélgetett feleslegesen, lányokkal soha nem kezdett ki, nem késett, és még arra is adott lehetőséget a kevésbé tehetségeseknek ingyen, hogy mások "mögé" beüljenek egy-egy óràra, hogy abból is tanulhassanak.
Szóval rajta azt lehetett érezni, hogy tényleg meg akar tanítani normálisan, biztonságosan vezetni, nem csak a pénzt beszedni.
4-es vagyok.
Ma volt újra óránk, ma beszélgettem vele a "gondomról" ... Jól fogadta, igyekezett változtatni, majd folyamatosan ment a duma, nagyon gyorsan elrepült a két óra és végre úgy szálltam ki az autóból, hogy alig várom a következő órát :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!