Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kamionnban van 12v vagy csak...

Kamionnban van 12v vagy csak 24v van? Inverter?

Figyelt kérdés
Inverter vásárláshoz kellene az infó.

2016. aug. 1. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Van ilyen is-olyan is, attól függ milyen a típusa, évjárata.
2016. aug. 1. 21:21
 2/5 A kérdező kommentje:

Akkor jól sejtettem. Váltós leszek, 3/1-es munkarenddel a Waberer's-nél. Sajnos pályakezdőként tapasztalatom még nincs. Ott nagyon öreg vontatók elvileg nincsenek.

Akkor ezek szerint olyan invertert érdemes vennem ami 12v-ről és 24v-ról is tud alakítani.

Ezt a 12v-ost néztem ki elsőre:

[link]

Bármilyen tanácsot elfogadok a témával kapcsolatba! :)

És köszi a választ.

2016. aug. 1. 21:37
 3/5 anonim ***** válasza:
24 voltosat veg,él. Kevesebb az áramfogyasztása, valamint azt be tudod kötni a kocsi elektronikai hálózatába. A 12 voltos meg csak szivargyújtóról megy.
2016. aug. 2. 12:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, úgy lesz.
2016. aug. 2. 15:46
 5/5 anonim ***** válasza:

mert talán a 12 voltost nem lehet? Szerinted a 12 volt nincs alapból bekötve? lol ... áramfogyasztás meg ilyenek köze sincs, a különbség az , hogy az egyik 24 voltos akksiról megy a másik meg 24 es akksiról ami le van valahol konvertálva 12 voltra és abból a részből. A 24 voltos dolgok általában erősebbek, azért van mind2 mert sok az eltérés az elektronikai eszközök között, és hogy mindent lehessen működtetni.

Tökmind1 milyet veszel, a 12 voltos annyival jobb hogy kocsiban is tudod használni. Nekem van 12 meg 24 is mert volt hogy a 24 voltos szivargyújtó rendszer megadta magát

2016. aug. 5. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!