Most vettek fel a Waberershez kezdőként. Mennyit lehet ténylegesen keresni nemzetközibe? Olyan írjon aki most is ott dolgozik
Figyelt kérdés
Waberers2016. júl. 24. 12:50
11/23 anonim válasza:
legelőször egy "régi" fh-s volvoval mentem, az 30-32 körül evett, legutoljára egy euro6-os 3 éves daf-al, az 28-29 körül, mégis ugyan annyit kaptam pénzbe, 320 körül. Igen, mindig kijelölt kúton tankoltam. Érdekes, érdekes :D
12/23 A kérdező kommentje:
És azért a 320-ert hány hetet voltál kint? Mennyit itthon? Mennyi idő után szűnt meg hogy mindig levonták az üzemanyagot?
2016. júl. 30. 11:56
13/23 anonim válasza:
A fix 53 Eurós franchiseokhoz mennyire nehéz bekerülni kezdőként? Ez a 40 Euró + üzemanyag játék nagyon nem tetszik nekem.
14/23 anonim válasza:
Itt az írják 8-20 Ft.- a kilométerpénz. 0 meg pláne mínusz nem lehet. Most, akkor mi az igazság?
15/23 anonim válasza:
3 hétért kaptam 320 at.
Az a 8-20 ft kilóméterpénz meg az üzemanyagmegtakarításos rendszer, csak máshogy nevezik.
Napidíjas frenchise kevés van, és azt mondják hogy meg fognak szűnni, mert "nem vált be", kérdés mennyire igaz ez, de az biztos, hogy több üzemanyagos van. De figyelj, azzal még többet tudsz keresni, ha meg is kapod, csak olyan helyre kell menni, ami persze lutri de hát ez van
16/23 anonim válasza:
3 hétre 320 egy f0spumpa. Én az új fizurendszerben 4-450-eket hallottam 3/1-ben.
17/23 anonim válasza:
jah, annyi LENNE ha nem vonnák le az üzemanyagpénzt. Azzal együtt 400-450 valóban, egyesek állításai szerint ők meg is kapják... de nekem még a 350 is jó, ha nem kell minden nap nyitogatni a pótkocsit és több ezer km-es fuvarok vannak
18/23 anonim válasza:
Az,hogy nem fizettek üzemanyag megtakarítás címén egy vasat se eléggé valószínűtlennek tartom. Vagy gond van az elszámolással, vagy szándékosan ölöd a kocsit vagy Spanyolt járod folyamatosan, de szerintem nézd meg, hogy szerintük mennyit evett, és, hogy te, mennyit tankoltál.
19/23 anonim válasza:
nem kell ahhoz spanyolt, elég csehet vagy szlovént. De amúgy meg az autó szerint 28-29 körül volt, szóval biztos nem én voltam a hibás, de hát ez van
20/23 anonim válasza:
De ha 8-tól indul a km pénz miért nem kapsz semmi? Amiket megetetsz vele, ez annyival a norma fölött van?
Vagy csak a franchiseod köcsög és benyeli lét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!