Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Benzinkúton a kútasnak mennyi...

Benzinkúton a kútasnak mennyi pénzt szoktál adni, ha ő tankol neked?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Magamnak tankolok
2010. ápr. 14. 21:01
 2/7 omadjoe ***** válasza:
93%

egy fillért se! csak annyit, h. köszi!

vagy eleve neki adom a tankolt benzin pontos árát, beülök, 'osztcsö!

2010. ápr. 14. 21:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem szoktak tankolni, meg tudom magamnak oldani. Ha lemossa az ablakot (egyre ritkább), akkor szoktam neki adni kétszáz ft körüli összeget, amennyi éppen van nálam. A Kutas is ember, de ha csak áll ott, meg néz, mire adjak( van olyan ember is, aki csak azért ad borravalót a kutasnak, mert arra a kútra szokott járni)?!
2010. ápr. 14. 21:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100-HUF
2010. ápr. 14. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Még sose adtam borra valót a kutasnak.Ha a henteshez megyek vagy hasonló helyre ott se adok borra valót az eladónak azért mert kiszolgál.Nekik ez a dolguk azért fizetik őket hogy kiszolgáljanak minket vagy éppen tankoljanak vagy az ablakot lemossák.
2010. ápr. 14. 21:59
 6/7 anonim ***** válasza:
31%

Régen szüleim mindig azt mondták, hogy ha a kutas tankol nekünk, akkor vlami borravalót a zsebébe "kell" csúsztatni. Most, 20 évvel később még mindign em tudnak önállóan tankolni szüleim, így én viszem az autójukat el és tankolom meg!

Általában ha kijön a kutas, megmondom, hogy megy köszi! Vagy ha gyors és nekiállt tankolni, akkor nem küldöm el, de nem is adok neki semmit! Neki ez a munkája, ezért fizetik, én sem kapok borravalót a munkámért!

Más: fodrásznak se adok 2006-tól SOHA borravalót! Illik, de nem kötelező! Adjanak azok, akik a saját munkájukért is kapnak, de mivel én nem kapok, nem is adok! Még étterembe se adok a pincérnek sem! SOHA!

2010. ápr. 15. 16:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100 vagy 200 Ft, attol fgg milyen kocsival vagy :D Viszont ha Merci kategória akkor ciki hogy nem tudsz tankolni, vegyél inkább Renault-ot!:D
2010. ápr. 17. 03:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!