Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Webjogsi tapasztalatok?

Webjogsi tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Kíváncsi lennék, hogy milyen tapasztalataitok vannak a webjogsi iskolával kapcsolatban? Milyen az oktatási anyag színvonala, mennyire volt utána könnyű a vizsga, mennyire sikerült az alapján felkészülni?

Köszi előre is!

2016. júl. 5. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem 5 napig tartott (18 óra) míg végig vittem az összes modult és gyakorolhattam.

Onnantól még 2 hét volt mire mehettem vizsgázni, 1 hibám lett. A 60 órát ha nem haladod meg és a nem is tudom, 3 hónapot? akkor addig enged felmenni és gyakorolni.

Nagyon jó! Animációs kérdésekkel is találkoztam, még azelőtt, hogy a rendszer kiírta volna, hogy mikortól lesznek a vizsgán ilyen jellegű kérdések!

Magában a tananyagokban semmit nem jegyeztem meg, viszont a kérdések sokat segítettek.

Lehet vizsga szinten is elindítani a gyakorlást és a kérdések típusa szerint is (műszaki kérdések, fogalmak....) Érdemes mindet külön is végig vinni.

Sokat gyakoroltam, de így is több mint 20 órám maradt a 60-ból, mire vizsgázni mentem.

Nem kellett 10 perc sem (itthoni is 11 perc alatt a gyakorláson túl, már a kérdések ellenőrzésén is túl voltam). Elsőként végeztem és 74 pontom lett.

Sokkal nyugodtabban indultam neki, mint pl az egyik közeli ismerősöm, aki hétfőn megy és nem neten csinálta végig az oktatást.....

2016. júl. 5. 17:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! A gyakorlatot is náluk csináltad?
2016. júl. 6. 09:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem váltottam iskolát. Jelenleg az első vezetés órámra várok.
2016. júl. 6. 10:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mindent a weben keresztül intézel velük, de ha problémám volt, gyorsan segítettek megoldani.

KRESZ vizsgára felkészülésre a legjobb én csak ajánlani tudom. Gyakorlati oktatóm is korrekt.

Először tartottam ettől az egész webes dologtól, de teljesen logikus az egész.

2016. júl. 6. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!