Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Melyik kerékpárzár a legjobb?...

Melyik kerékpárzár a legjobb? Indoklást is írjatok legyetek szívesek!

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 16:05
 1/5 anonim válasza:

szia! hollandiaban eltem ahol a bicok eleg surun cserelnek gazdat, ezert sokan hatalmas lancokat cipelnek + lakat!

de az U lakat a legpraktikusabb! kis helyen elfer, eleg nehez elvagni is, de persze semi sem lehetetlen...

2010. ápr. 14. 16:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Az U-lakatra esküsznek a legtöbben, de érdemes megszívlelni ezt a kis sztorit:

A pacák megvette a legjobb U-lakatot, még alakított is rajta, és gyakorlatilag feltörhetetlen volt. Egy nap aztán mégis elvitték a biciklijét a bolt elől, ugyanis a lakathoz hozzá sem nyúltak, inkább elvágták a kerékpártároló vasat azalatt a 25 perc alatt, amíg a boltban volt...

2010. ápr. 14. 16:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs 100%os védelem,de ha választani kell akkor az Abus márka a legjobb minőségű,de egyben a legdrágább is.
2010. ápr. 14. 16:33
 4/5 anonim ***** válasza:

nézz körül itt.

[link]

Szerintem is ez a legjobb márka mondjuk az én pénztárcámnak elég drága de ha egy több mint 100 ezer forintos biciklid van akkor megéri egy ilyet megvenni.ha csak sima kerékpár és olcsó zárat veszel akkor mindegy mert ha el akarják lopni akkor úgy is elfogják de még ezeket a csúcsminőségűeket is feltörhetik.

2010. ápr. 14. 17:31
 5/5 anonim válasza:

Nekem egy egyszeű Tesco-s U lakatom van, meg egy 50 éves ütött-kopott Ukrajna bringám, így nem nagyon nyúlnak hozzá még nyóckerben sem, pedig nem egyszer voltam ott és parkoltam is vele.

De a lényeg, az U lakat. Az úgyis mindegy milyen, mert azt nem elvágni kell, hanem nekiveselkedni, és szétbontani. De azt is nézd meg, hogy csak a lakatnál is erősebb dologhoz kösd oda.

2010. júl. 6. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!