Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy is van ez mostanság? Mi...

Hogy is van ez mostanság? Mi a folyamata? Lent.

Figyelt kérdés
Kérdésem ha bevillantak pl. traffival, hogy tudom azt közmmunkára, vagy letöltendőre változtatni annak a pénzbírságát? Mi a menete? Megkapom a papírt és kérvényezem a közmunkát vagy a letöltendőt? Pontosan próbáljátok meg vázolni. Nem vagyok gyorshajtó. Sőt olyan a munkám, hogy állandóan betartom a szabályokat. Audik, BMW-k kiló40nel mennek el mellettem a városaban néznek rám, hogy ez a barom miért megy 50-el? Egy évben 2szer látok traffit. Viszont ha egyszer egy évben sietősre megy a dolgom biztos engem kapnak el 60al. Na én tutti nem gazdagítom őket másnak meg nincs is 100alatt a lába városban! Pontos menetet kérnék mert vagy ledolgozom, vagy leülem ha előfordulna egy ilyen! Még annyit, hogy egy ilyen börtönélet mennyire vághatja haza az embert. Aki egy szabálysértést követ el mennyire szívja meg bent? Hülye felesleges válaszokkal ne pazaroljátok a helyet mert nem érdekel ill. nem is olvasom el. Kösz.
2010. ápr. 13. 22:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, nem lehet letöltendőre változtatni.
2010. ápr. 13. 23:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor ha nem fizetem ki nem is tudják levonni akk megúsztam?
2010. ápr. 13. 23:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha nem fizeted be, átküldik a Polgármesteri hivatal adócsoportjának, akik adó módjára próbálják behajtani.

Ott vállalhatsz közmunkát ledolgozni.

Ha nem tudják behajtani és ledolgozni se akarod, akkor váltják elzárásra

2010. ápr. 14. 00:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem épp múltkor meséltek a börtönéletről, szóval én nem szívesen mennék oda, nagyon durva ahogy elmondták, inkább fizetek csak ne kelljen oda menni.
2010. ápr. 14. 06:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát hallod én is remegek, mert én sem vagyok gyorshajtó, csak nagy idegességemben és mert eltévedtem, 130-al húztam végig ott ahol 80-as tábla volt (mivel a tábláról nem tudtam, és pálya volt), na és kiderült 5 db sebességmérő kamera van azon a szakaszon.

Hát én is kész vagyok, de nekem azt mondták, hogy ez közigazgatási bírság, és nem lehet elzárásra változtatni, hanem adók módjára behajtják, azaz pl. letiltják a fizetésedből stb.

Én ezt tudom.

Börtönbe meg ne akarj menni, bőven sok volt amit egy ismerősöm mesélt --- az nem embernek való ! Aztán meg számold ki hány napra esel ki a hétköznapi életedből ...

2010. ápr. 14. 06:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyébként az a közmunka az milyen? Az csak parkban gereblyézés lehet vagy más is? Ha pl valaki fizikailag alkalmatlan fizikai munkavégzésre és mégis azt választja (ha lehet), akkor ezt hogyan oldják meg?
2010. ápr. 14. 06:53
 7/7 A kérdező kommentje:
A pályás hozzászólónak és a többieknek is üzenem, hogy szerintem direkt erre mennek rá. Amerre járok múltkor eljátszották, hogy ledobtak egy 30as táblát a szántóföldön és a faluban már a 30 mérték mert addig nem volt kereszteződés ami oldotta volna. Mindenkit bemértek. A következő faluban álltunk meg autósok összeverődtünk páran s én mondtam, hogy nem kell fizetni mert a ledobott tábla nem felel meg a jelzőtábla jogszabályi követelményeinek (munkából adódóan vágom). Szal ilyen és ehhez hasonlókkal is próbálnak minket átverni, lehúzni. Most tudtam meg, hogy ahol járok másik falu van egy sebességmérő. Ezzel nincs is gond mert betartom az 50et (nem is tudtam nem is érdekelt mert betartom) de tegnap ki30azták az egész falut. Betartottam de mögöttem duda villogás mondom jó akkor tartom az 50et legalább. Ma tudtam meg mindenki villant aki 30 felett ment de be sem lehet tartani komolyan mondom. Az egész pénzbeszedésre megy. Addig trükköznek addig mesterkednek míg a legszabálykövetőbb ember is véletlenül de bele fog futni! Az én városomban nincs mód közmunkára marad a börtön ha bemértek. Gondolom nem köztörvényes gyilkosokkal rakják össze az embert. A lényeg az, hogy a gyilkosokat meg kiengedik. Aki meg nem dolgozik egész nap 30millás Audival flangál 100al a városban. Ő azt is kitudja fizetni!
2010. ápr. 14. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!