Mennyi időn belül kell letenni a kreszvizsgát?
Figyelt kérdés
A tanfolyam időtartamától számított egy vagy két èven belül évül el? Ha elévült és én az egész tanfolyamot kifizettem akkor csak a kreszet vagy a forgalmit is újra kell fizetni?? B kategóriáról van szó2016. máj. 31. 09:28
1/1 anonim válasza:
Megkezded a tanfolyamot és utána 9 hónapod van, hogy vizsgára menj, illetve 1 éven belül sikerülnie is kell. Utána elévül és kezdheted elölről. Ha sikerült a kresz, akkor utána még 2 éved van, hogy sikeres forgalmi vizsgát tegyél.
A többi kérdésre sajnos nem tudom a választ, de szerintem csak azt kell kifizetni, amit újra csinálsz. Pl nem sikerül elsőre a kresz, akkor addig fizeted a vizsgadíjat, amig nem sikerül. Ugyan ez a forgalmi vizsgával, csak ott még kell venni plusz órát is, mielőtt újra mész vizsgázni.
Egyébként nem érdemes húzni az időt, jobb mihamarabb túl lenni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!