Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hány km az a távolság, amely...

Hány km az a távolság, amely napi munkábajárásra még ideális?

Figyelt kérdés
2016. máj. 25. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ mennyi a fizetés/mennyi az utazás kölsége és ideje.

És hogy mivel utazol

Átlag fizetés esetén max 1-2 óra de ez már nagyon sok.

Manager-i fizetés esetén más a helyzet

2016. máj. 25. 20:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

hát ez azért nem km függő

40km autópályán az egyik város 25 perc másik irányba hegyen völgyön át 40 km másfél óra

szerintem ingázni a világ legrosszabb dolga, különösen települések között, ahol még kalkulálni kell, hogy nem 2 percenként jár a busz, mint a hármas metró csúcsidőben

sok helyre 6kor ott kell lenni kezdeni a műszakot, a helyeknek ez fél 6kor való elindulást jelent, másoknak meg háromnegyed ötöst

összegezve : távolsági buszozás munkába = halál, ha van saját járműved azért már kicsit jobb a helyzet

2016. máj. 25. 20:41
 3/7 Beviz Elek ***** válasza:
Nem ideális, de nálam 100 volt a határ amikor úgy döntöttem hogy csak hétvégén megyek haza.
2016. máj. 25. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Én 22 éve járok vidékről Budapestre. Régen 50 km volt és 1,5 óra, amióta van M0 azóta 65 km és 1 óra az út. A kolléganőm Budapest külsőről jár BKV-val, és stabilan 1,5 óra neki a kb. 25 km-es út.

Szóval nem minden a távolság.

2016. máj. 25. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:
71%
30-40 km, mert ha többet kell menni autóval, akkor rámegy a fél fizetésed. Busszal vagy vonattal is max 50 km, mert ezekkel nagyon sok időt veszítel.
2016. máj. 25. 22:05
 6/7 anonim ***** válasza:
50 felett már azért idöben si sok.
2016. máj. 25. 22:08
 7/7 anonim ***** válasza:
42%

Én 30 km-re dolgozok az otthonomtól. Reggel 1 óra, délután 35 perc az út. Kocsival. Kb havi 20.000 benzinköltséggel.

Férjem egy ideig 50 km-re járt. Szerintem annál többet már nem éri meg menni. Akkor inkább közelebb kell költözni...

2016. máj. 27. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!