Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ukrán rendszámmal megbüntet a...

Ukrán rendszámmal megbüntet a traffipax?

Figyelt kérdés
Ukrán rendszámmal elkövetett szabálysértés. Vagy ha nem fizetek a parkolásért akkor is sikerül megbüntetni?
2016. máj. 21. 11:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha neveden van a kocsi simán.
2016. máj. 21. 11:51
 2/12 anonim ***** válasza:
45%
Nem tudjék behajtani, mert nem úniós ország. Csak ha tetten érnek.
2016. máj. 21. 12:19
 3/12 A kérdező kommentje:
Nevemen lenne... 2-es miért 53%-os???
2016. máj. 21. 13:17
 4/12 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, mert többen mondták nekem is, hogy külföldön csak tettenéréssel tudnak megbüntetni, így kameráról nem. Viszont osztrákból meg németből többen kaptak már gyorshajtásról értesítést. Mondjuk általában visszaírtak nekik, hogy sajnos nem beszélik a nyelvet és nem is lett belőle semmi. :D Egyik ismerősöm már visszaküldött vagy 3 ilyen levelet. Szóval én sem tudom mi van.
2016. máj. 21. 13:24
 5/12 anonim ***** válasza:

EU-s országban elkövetettt szabálysértés, kihágásért kiszabott büntetést sokkal könnyebben be tudnak hajtani rajtad, ha Magyarországon regisztrált autóval jársz.

Viszont ukrán rendszámmal Magyarországon, szinte esélytelen.

2016. máj. 21. 13:55
 6/12 anonim ***** válasza:
Kérdező mi 53%-os? Most az jó vagy rossz, vagy mire érted... Ebben az országban már jónak számít, mintha más országban 200% lenne. Sok az irigy, hozzánemértő itt.
2016. máj. 21. 14:35
 7/12 A kérdező kommentje:
akkor már csak egy ukrán lakcím kéne és egy ukrán honosítás. Beszélek kárpátaljai honfitársaimmal és megcsinálom. Unom már, hogy a lakhelyemen megbüntetnek ha ott parkolok. Most ez más lesz.
2016. máj. 21. 14:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Na várjál ez szerintem nem ilyen egyszerű. Én elsősorban a gyorshajtásra gondoltam, azt azért nehezen akarom elhinni, hogy bárhol parkolhatsz az ukrán rendszámmal és senki nem csinálhat ellene semmit.
2016. máj. 21. 14:57
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem bárhol, csak a lakhelyemen. :) Nincs itt esetleg egy kárpátaljai ????
2016. máj. 21. 15:01
 10/12 anonim ***** válasza:
És szerinted milyen alapon fog téged az ukrán állam honosítani? Már ha nincsenek kárpátaljai felmenőid.
2016. máj. 21. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!