Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Amerikai jogosítvánnyal lehet...

Amerikai jogosítvánnyal lehet vezetni nálunk?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 26. 15:22
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem azzal semmilyen más országban nem elehet, persze ezt csak gondolom. Amit ott jogsi címén osztogatnak, és az a "kresz" amit ott oktatnak, azzal Európában csak balesetet okozni lehet.
2016. ápr. 26. 15:26
 2/8 anonim ***** válasza:
40%
Nem.
2016. ápr. 26. 15:46
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Konkrétan nem tudom, de én évi 4 alkalommal jövök haza Amerikából, már nem vagyok magyar állampolgár, amerikai jogsim van, nem szóltak még érte, pedig állitottak már le. Viszont odakint újra kellet vizsgázni, hiába volt magyar jogosítványom, de totál más a vizsga és a kresz mint itt. Bár azóta gondolom itt is változott már a dolog.
2016. ápr. 26. 17:05
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Igen, lehet Magyarországon amerikai (Gondolom az Egyesült Államokról van szó) jogosítvánnyal vezetni.
2016. ápr. 26. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
MO-n lehet amerikaival, forditva viszont nem.
2016. ápr. 26. 22:23
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
Nyugodtan lehet vezetni vele egész európában illetve magyar jogosítvánnyal is lehet vezetni amerikában. Amerikában tesóm jogsijával béreltünk autót illetve itt MAgyarországon barátnőm Amerikai jogsijával is béreltünk már autót
2016. ápr. 27. 14:29
 7/8 anonim ***** válasza:
69%

Vezetni lehet, de igazolni magad, csak az utleveleddel tudod. Az amerikai (USA) jogsi kulfoldon nem hasznalhato szemelyazonossag igazolas celjabol. Mint ahogy a magyar jogositvannyal is lehet az USAban vezetni (rokonaim mindig azzal berelnek autot) de a kolcsonzok (vagy rendor) az utlevelet ugyanugy elkeri, mert a magyar jogsi szemelyazonossag igazolasara az USAban nem elfogadott.

Aki pedig nem el itt, meg csak nem is jart itt ne erezze ugy, hogy kotelezo valaszolnia...

2016. ápr. 27. 18:31
 8/8 anonim ***** válasza:
7es válaszoló jogos a válaszod ezt kihagytam :D
2016. ápr. 27. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!