A kerékpárosok miért ilyen önzőek, saját maguknak nem akarnak jót?
Nem kéne regisztrálni őket és akarni fizetni kicsit a kerékpárutak létrehozását és fenntartását? Az aszfalton való közlekedést kresz vizsgához kötni? Biztosan rengeteg bicikliút épülne hirtelen.
Mondom ezt úgy, hogy én is szoktam biciklizni és nagyon félek az aszfalton, sokkal többet használnám, ha bicikliúton mehetnék.
És a gyalogosok?
Tudod ez úgy van, hogy van az állam. Az államnak vannak kötelességei. Ezek teljesítése érdekében az állampolgároktól pénzt von el. Ezt úgy hívják, hogy adó. Így a kérdésed már meg is van válaszolva.
A kerékpáros adója formájában járul hozzá az állam működéséhez.
Amikor általánosítasz, és olyan megjegyzéseket teszel az egyébként alázattal közlekedő kerékpárosokra, amiért egy szakmunkásképzőben is kiröhögnének, önmagadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.
Tele van a kérdésed hazugsággal és demagógiával.
ma 15:31
Teljesen igaz, az autósok pénzét sem oda költik teljes mértékben, jó ha a felét. De ha a biciklistől szednék, azt nehezen költhetnék másra szerintem. Én szívesen fizetnék havi 500-1.000Ft-ot csak épülne a környékünkön bicikliút. Abban egyetértek, hogy elfogadhatatlan lenne bármi másra felhasználni a pénzünket.
"A lehetőség nyitva áll. A településen jelezhetitek az önkormányzatnak, hogy ti összedobjátok a pénzt, ha ők elintézik a jogi részét."
Persze te is tudod, hogy ez nem így működik, település szinten pénz összedobni. Sehol nem épült így van igen? Nyilván az autós mintára működne, mindenki fizet, abból épül ahol még nincs stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!