Negyedszer buktam meg forgalmin. Mire számíthatok ötödiken?
Ismerős a helyzet....velem is ez volt, az első 2 alkalommal az idegesség miatt buktam meg. Minden vizsgahelyzetben nagyon parázós voltam világ életemben, de itt aztán főleg, hiszen ez nem olyan, mint egy iskolai vizsga, ahol összekaparsz pár pontot és kettessel átrugdosnak. Nem, itt elég egyetlen apró stikli, és már vége is van a dolognak.
Vizsga előtt már 1 héttel szabályosan pánikba estem ha csak rá gondoltam, előtte pedig 2 éjjel is alig tudtam aludni. A vizsga reggelén már azt sem tudtam, fiú vagyok-e vagy lány, az utolsó gyakorlásnál rosszabbul vezettem, mint a legelső órán, a sírás kerülgetett, hogy ez nekem nem fog menni. Aztán a vizsga közepe felé, mikor parkoltam, a vb valami olyasmit motyogott, hogy "jól van, akkor ezzel is megvolnánk". Oké, gondoltam, kész vége, megint megbuktam. Érdekes módon, halál nyugodt lettem, gondoltam, most már mindegy, visszamentünk a központba. Aztán mikor leállítottam a motort, előrehajolt, gratulált a jogsimhoz. El sem mertem hinni, iszonyúan remegett a kezem, mikor aláírtam a papírt.
Ez már 5 éve volt, azóta többezer km van mögöttem balesetmentesen. Szóval ne hallgass az olyan okoskodókra, akik azt mondják, hogy "ha félsz a vizsgán, később is félni fogsz, inkább ne is vezess soha....". Hülyeség. Mint látod, én sz*rrá izgultam magam a vizsgámon, viszont mikor elkezdtem saját magam vezetni, már nem voltam ideges. A vizsga egy stresszhelyzet, az lenne a furcsa ha nem izgulnál.
Én szerdán fogok menni a 3. vizsgámra.
Nem veszek be semmit.
Sajnos elég ideges voltam az előző kettő vizsgán és hát nem is sikerültek. Vizsgán kivűl meg mint a kisangyal ügy vezetek :D
Sajna ez ilyen. Én még nem mertem megkérdezni az oktatóm, a lefizetésről de ha most sem sikerül akkor megfogom kérdezni aztán lesz ami lesz.
Szar dolog ez az idegesség...tapasztalt sofőr is ha ideges sokat hibázik...most tanuló aki még 40-50 órát vezetett csak nyilván még rosszab lesz. Habár ez nem mentség de szerintem lehetnének elnézőbbek is amikor látják az emberen , hogy majd meghal úgy izgul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!