Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szegedi Árkád parkolásban...

Szegedi Árkád parkolásban jártas valaki?

Figyelt kérdés
Szegedre kell utaznom kocsival, az úti célom közel található az Árkádhoz, és a kocsit az Árkád parkolójában tenném le, kikerülve a fizetős parkolást. Hogy működik a parkolás az Árkádban: kell-e fizetni érte, miután letettem a kocsit kimehetek-e az Árkádból?

2016. ápr. 6. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom, mennyire egyformák ilyen szempontból az Árkádok.

Pesten hétköznap az első két óra ingyenes, hétvégén pedig egész nap. A kihajtáshoz nem kell vásárlást igazolni az ingyenes időszakon belül. Itt Pesten többször csináltam már itt.

2016. ápr. 6. 17:13
 2/5 anonim válasza:
86%
Nem kell fizetni a parkolásért, és igen, kimehetsz az Árkádból, sok Szegeden élő/dolgozó ember csinálja így.
2016. ápr. 6. 18:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nem ellenörzik hogy ott vagy-e vagy sem.
2016. ápr. 6. 21:56
 4/5 anonim ***** válasza:
69%
Elsőben írt válaszom le lett pontozva, de nincs más értelmű válasz. Akkor most segítettünk a kérdezőnek?
2016. ápr. 6. 22:41
 5/5 anonim válasza:
58%

Sziasztok!

Es azt esetleg tudja valaki, hogy estére ott tudom hagyni a kocsimat?

Elutazom a következő héten 2 napra. Es arra gondoltam, hogy ott hagyna, arra az időre.

Szerintetek lehet ilyet csinálni vagy szólnak érte?

2016. ápr. 27. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!