Kamionos kollégák! 4kéz!?
Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani 4négykezes munkahelyet? Egy jó barátommal ki szeretnénk próbálni milyen is ez, a rossz negatív infó ellenére is! Hazai cég érdekelne leginkább, uniós vagy akár a balkán irányába is. A Duvenbecket és a Gartnert ismerjük, de igazából kisebb cégre gondoltunk, de alig találni álláshirdetést ezeken kívül. Előre is köszi ha esetleg tudni infóval szolgálni!2016. márc. 31. 18:45
2/3 anonim válasza:
Szombathely -Galambos trans
Tudom nem ezt kérdeztétek de 4 kézben a legjobb barátság is megtud romlani :)
3/3 A kérdező kommentje:
a Jobinfo-n nem találtam:(
A Galambos transt köszi, közben még kaptam infókat a Prevost és a Rolling cars is foglalkoztatja az embereket négykézben.
Ismerek olyanokat is akik elég sok időt időt lehúztak egymás mellett és nem útálták meg egymást. Persze elhiszem h a legrosszabbat is kihozhatja az emberből ez az összezártság:)
2016. ápr. 1. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!