Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék a figyelmemen...

Hogyan tudnék a figyelmemen fejleszteni? Vezetni tanulok, már 40 órát vettem és 1x buktam. Vezetni már tudok, de sajnos nem tudok egyszerre annyi mindenre figyelni, ami a jogsihoz kellene.

Figyelt kérdés

Vagy a bicikli utat nem látom,vagy a táblákat,vagy a parkoláskor rosszkor kormányzom,vagy a kis jobbkezes utcát nem veszem észre...

18F

2016. márc. 20. 12:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom merre laksz, de én például a vezetés alatt kiismertem a várost, tudtam hol mire számíthatok és nem ért váratlanul egy szokatlan helyzet.

Ebben lehet hibás is az oktatód, ha nem jártátok be rendsen a várost és vizsgán teljesen új környékre visz.

Tudom, hogy úgy kell húzni útvonalat, de attól nem köteles az oktatód azt követni.

Parkolásnál nem tudom mit jelent, hogy rosszul kormányzol. Ha nem tudsz elsőre beállni, az nem gond.

Esetleg kérj meg valakit a családból, hogy vigyen pár kört a vároaban, hogy meg tudd jegyezni hol mi van.

2016. márc. 20. 12:45
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Érdemes megnézned a vizsgaútvonalakat, mégha húzol is az útvonalak fenn vannak a környékeden lévő vizsgabázis oldalán. Parkolásnál meg ne foglalkoz vele, nem veszik annyira szigorúan a 3 próbálkozást mivel tudják jól, hogy a valós életben se fogsz mindig 3-ból beállni.
2016. márc. 20. 13:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Az volt a gond,hogy az eredeti útvonal egy bazi baleset miatt le volt zárva,és olyan helyre mentünk,ahol talán 1x voltam.
2016. márc. 20. 13:15
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Akkor meg menj megfontoltabban, tanuló vagy szóval a forgalmat bár nem szabad feltartanod de nem is kell a határon autózni ha pedig lassabban mész feltudod ismerni ismeretlen helyen is a közlekedési helyzeteket.
2016. márc. 20. 13:28
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindenkinek való a vezetés.
2016. márc. 20. 14:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem egyértelműen nem való,de ha már elkezdtem jó lenne jogosítvánnyal befejezni...
2016. márc. 20. 17:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nem emgy ez van, de emlékezetből ne próbálkozz mert ha másmerre kell menned akkor mi lesz? Megmondod hát erre még nem voltál?
2016. márc. 21. 07:57
 8/8 anonim ***** válasza:

"vezetni már tudok..."

Nem, láthatóan nem tudsz.

De még sikeres vizsga után sem lehet nagyon ezt mondani. inkább csak képes vagy közlekedni.

Vegyél még pár órát.

2016. márc. 21. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!