1 éves A2-vel való utasszállítás?
Figyelt kérdés
Milyen eséllyel számíthatok és milyen jellegű büntetésre?
(első nemzetközi kategória)
2016. márc. 15. 20:43
1/7 anonim válasza:
Semmi jogsid nem volt korábban?
Pont olyan lesz, mintha nem lenne megfelelő kategóriád, esetleg meghosszabbítják a kezdő időt egy kóddal a jogsidban.
Ja igen: az utas pedig gyalogolni fog.
:)
2/7 anonim válasza:
Audi A2-vel?
Simán lehet de azok nem 1 évesek már.
3/7 A kérdező kommentje:
Csak AM, gondolom, az nem számít
2016. márc. 15. 22:12
4/7 anonim válasza:
Az AM nemzetközi kategória, és igen, beleszámít.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ,azért vagyok bizonytalan, mert több oldalon is azt írták,hogy nemzeti kategória, én meg már nem is nagyon számítottam arra, hogy majd tudom fuvarozni legálisan a csajokat :D De most fény derült eme rejtélyre.
2016. márc. 31. 20:06
6/7 anonim válasza:
" mert több oldalon is azt írták,hogy nemzeti kategória"
Miért olyan nehéz a keresőt használni, és megkeresni a jogszabályt?
6§: Kezdő vezetői engedély.
2. Melléklet: Nemzetközi kategóriák a 2006/126/EK irányelvnek megfelelően 2013. január 19-től
7/7 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki, hogy az,akit ez szintén érint,könnyebben megtalálja, ne kelljen a jogszabályokat keresgélnie. Élvezd hát, hogy rajtam kívül még sok más emberrel is jót tettél :)
2016. ápr. 7. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!