Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az alagutakr...

Mi a véleményetek az alagutakról-völgyhidakról az M6-oson? Kinek tetszik, kinek nem az, hogy az új M6 autópályán 4 db alagutat építettek?

Figyelt kérdés

Én az átadás napján elautókáztam arra, kíváncsi voltam. Először röhögnöm kellett. Aztán iszonyú idegességbe csapott át a nevetés. Mire kiértünk a negyedik alagútból is, már inkább a sírás kerülgetett. És, ahogy mondják, kinyílik a bicska az ember zsebében, ha megnézi... legalábbis nekem. és nektek?

[link]

2010. ápr. 2. 21:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
49%

...egy fehér, egy fekete x 32

az pont annyi

2010. ápr. 10. 07:49
 12/22 A kérdező kommentje:
No nézdcsak, már csak 63... Pedig nem én pontoztalak le. HA HA HA HA HA!!! Íme egy neked ismeretlen szó: önismeret
2010. ápr. 10. 10:48
 13/22 anonim ***** válasza:
49%

Már nem csak az IQ-al lehet gongod, hanem a látásoddal - vagy a memóriáddal - is.

A második hozzászólónál mennyit látsz?

Egyébként sem érdekel ez a pontozásos módszer.Tőlem lehet akár nulla is.

A válaszaimat egyáltalán nem befolyásolja sem a Te, sem más pontozási sémája.

Különben sem tudom, ki mikor ,hogyan pontozta a válaszaimat.

Tehát, ha stimmel a 64, akkor 3:2.

Ha nem,4:1.

Egyébként az én 64-emnél, teljesen más a szisztéma.

Nos, beugrott? Akkor 4:2!!

2010. ápr. 10. 21:07
 14/22 A kérdező kommentje:
63
2010. ápr. 11. 11:48
 15/22 anonim ***** válasza:
49%
Látod,látod,igy változik a véleményed.Egyébként az IQ szintem tiltakozik - és igaza van - minek alacsonyodok le ennyire.Úgy, hogy .hu (pont hu)
2010. ápr. 11. 19:38
 16/22 A kérdező kommentje:
Na mivan HATVANHÁRMAS, ismét véget ért a vita?
2010. ápr. 11. 23:55
 17/22 anonim ***** válasza:

Mi az ,hogy ISMÉT? Mert mikor szakadt meg?

Te mellébeszélsz, ugy mint a 64-el.Mondom a hatvannéggyel!

Ha már a 63-ast kiemelted -egyébként mondtam, nem érdekel az efaja mérőszám - a válaszaimban mindig a logikus, a valóságnak megfelelő tényeket irom.Ami a legtöbb esetbem nem a kérdező szájaize szerinti.(Lásd a Te kérdésedet, illetve a tőlem kapott választ, amit azóta sem tudsz megemészteni.)És ilyenkor - feltehetőleg - a minusz gombot nyomják meg.Nyilván ebből adódhat a 63.(Vagy 64?)

2010. ápr. 12. 07:54
 18/22 A kérdező kommentje:
zzzzzzzzzzzzzzz...
2010. ápr. 12. 08:47
 19/22 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy feladod! Ezért vagy 63-as! Teeeee... HATVANHÁRMAS!!!
2010. ápr. 19. 11:17
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem feladásról van szó, de az ökörködésnek nem vagyok a hive.Mert azzal a sok (vagy6) zé-vel nem tudok mit kezdeni, talán éppen azért, mert már Hatvant elhagytam, de még nem vagyok Gyöngyösön?

A normális, egészséges vitának híve vagyok, de amiket Nálad tapasztaltam, azzal nem tudok mit kezdeni.A magadfajta szinten lehet, hogy elmegy, de hozzám - és ezt nem dicsekvésből mondom - fel kellene nőnöd.Olvasd át a válaszaidat és ha észreveszed a lealacsonyitó, sértegető megjegyzéseidet, akkor valamit fejlődtél. Már arra is gondoltam irok a prividre, végül is letettem róla,reménytelen esettel állok szembe, fölösleges az amugy is drága időt az értelmetlenségre forditani.

Nos, további vidám autókázást kívánok és próbálj megbarátkozni az autópályával, amikor Pécsre utazol.

További szép és egészséges napokat kivánok. Ezzel - tisztelt "barátom" - elköszönök Tőled!

2010. ápr. 20. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!