Melyik programmal biztos a felkeszüles a KRESZ vizsgara?
Szeptemberben még lehet fullos volt a szakoe, de novembertől csökkentették ott a kérdések számát. Oda is van írva a szakoe oldalra novemberi hírként:
A jogtulajdonossal kötött megállapodás értelmében próbatesztek továbbra is elérhetőek lesznek az egyesületünk honlapján keresztül érkező (korábban regisztrált vagy a jövőben regisztráló) érdeklődők számára, de a tesztekben előforduló mintakérdések száma a jövőben a korábbiaknál kevesebb lesz.
A negyedik vizsgat is elcsesztem... Emberek en ezt nem vagom... Azt nem irtam, hogy termeszetesen a könyvet is olvastam... Mit lehet meg tenni? Erdemes esetleg megvenni az Edu Kreszes programot?
Mas:
Igaz, hogy csak 5x lehet vizsgazni?
Nem igazán értem, hogy lehet KRESZ vizsgán ennyiszer megbukni.
Milyen kérdéseket hibázol el?
Ha az összes műszaki kérdést elrontod, még akkor is sikerül a vizsga, tehát KRESZ kérdéseket is rontasz, az pedig szabály-ismeret hiánya miatt lehet.
Vannak a szabályok, s az azokhoz tartozó kivételek.
Pl. megállás, várakozás esetén a személyautók csak akkor állhatnak fel a járdára, ha azt külön jelzik (tábla, útburkolati jel), a járdán legalább másfél méter szabad helyet kell hagyni, legfeljebb a járda felét foglalhatja el, és a tengelyterhelés max 1000 kg. - ez a szabály.
Kivétel a mozgáskorlátozottat szállító jármű, amely akkor is felállhat a járdára, ha azt külön nem jelzik, de a többi feltételt neki is be kell tartani (plusz a megkülönböztető jelzést használó járművek is állhatnak a járdán)
Ez csak egy példa volt, de a lényeg, hogy a szabályokhoz tartozó kivételeket is meg kell tanulni, sok kérdés a kivételekre irányul.
Az pedig alap, hogy forgalmi helyzetes kérdést (3 pontosak) nem rontunk a gyakorlások alkalmával (vizsgán az idegességnek betudhatóan, ha egy becsúszik, bosszankodunk, de elvileg akkor is sikerül a vizsga)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!