Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Melyik programmal biztos a...

Melyik programmal biztos a felkeszüles a KRESZ vizsgara?

Figyelt kérdés
Negyedszerre megyek, idaig a szakoe-val gyakoroltam, meg a könyves interaktiv tesztekkel de semmit sem ert... Van esetleg olyan oldal amivel ha keszülök nagy valoszinuseggel atmegyek? Marmint amin fenn van több kerdes is... Nagyon fontos lenne. Föleg a müszakis kerdeseken nyalok el szerintem. Az ekezetek miatt elnezest kerek, nincs magyar billenytüm.

2016. márc. 11. 17:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szeptemberben még lehet fullos volt a szakoe, de novembertől csökkentették ott a kérdések számát. Oda is van írva a szakoe oldalra novemberi hírként:

A jogtulajdonossal kötött megállapodás értelmében próbatesztek továbbra is elérhetőek lesznek az egyesületünk honlapján keresztül érkező (korábban regisztrált vagy a jövőben regisztráló) érdeklődők számára, de a tesztekben előforduló mintakérdések száma a jövőben a korábbiaknál kevesebb lesz.

2016. márc. 16. 15:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudtam bocsánat :]
2016. márc. 18. 17:03
 13/15 A kérdező kommentje:

A negyedik vizsgat is elcsesztem... Emberek en ezt nem vagom... Azt nem irtam, hogy termeszetesen a könyvet is olvastam... Mit lehet meg tenni? Erdemes esetleg megvenni az Edu Kreszes programot?

Mas:

Igaz, hogy csak 5x lehet vizsgazni?

2016. márc. 20. 12:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, hogy lehet KRESZ vizsgán ennyiszer megbukni.

Milyen kérdéseket hibázol el?

Ha az összes műszaki kérdést elrontod, még akkor is sikerül a vizsga, tehát KRESZ kérdéseket is rontasz, az pedig szabály-ismeret hiánya miatt lehet.

Vannak a szabályok, s az azokhoz tartozó kivételek.

Pl. megállás, várakozás esetén a személyautók csak akkor állhatnak fel a járdára, ha azt külön jelzik (tábla, útburkolati jel), a járdán legalább másfél méter szabad helyet kell hagyni, legfeljebb a járda felét foglalhatja el, és a tengelyterhelés max 1000 kg. - ez a szabály.

Kivétel a mozgáskorlátozottat szállító jármű, amely akkor is felállhat a járdára, ha azt külön nem jelzik, de a többi feltételt neki is be kell tartani (plusz a megkülönböztető jelzést használó járművek is állhatnak a járdán)

Ez csak egy példa volt, de a lényeg, hogy a szabályokhoz tartozó kivételeket is meg kell tanulni, sok kérdés a kivételekre irányul.

Az pedig alap, hogy forgalmi helyzetes kérdést (3 pontosak) nem rontunk a gyakorlások alkalmával (vizsgán az idegességnek betudhatóan, ha egy becsúszik, bosszankodunk, de elvileg akkor is sikerül a vizsga)

2016. márc. 20. 12:56
 15/15 anonim válasza:
szia, a kotra-féle kresz-tesztet tudom ajánlani, netes tesztprogi ez is és 2500ert lehet birtokolni
2018. aug. 4. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!