Furgonos munkához milyen alkalmassági kell?
Ja, annyi még, hogy a PAV nem egy nagy "vasziszdasz". Ha számítógépes játékokon nőttél fel, akkor pite lesz. Van benne helyzetfelismerés (pár mp-ig látsz egy képet -egy forgalmi szituációt- és arról lesz kérdés), van hallásvizsgálat féleség, reflex vizsgálat (fényre, hangra egyébre ezt meg azt a gombot/pedált nyomd le), lesz "nyomkövetős" feladat. Megy egy sáv a képernyőn, a képernyő alján van egy kis pont (az vagy te) és egy kormánnyal kell a sávban tartani. Olyan, mint egy 80-as évekbeli Commodore-64-es "autóverseny" féle játék. Meg lesz egy pszichológiai vizsgálat. Beszélgetés egy pszichológus félével, kérdez pár dolgot (hogy viselkedsz a forgalomban, más autósok szerencsétlenkedésére hogyan reagálsz, stb). Meg lesz egy kockafelismerős (több közül válaszd ki azt, amelyiket előzőleg mutatták, mint egy gagyi IQ-teszten). Tényleg nem nagy valami, csak rá kell egy napot szánni. Ez a PAV II, ha ez megvan, akkor személyszállításra is jogosít (díj ellenében, pl.: taxi, sofőrszolgálat, személyi sofőr vagy személygépkocsis személyszállító, egy "D" kategóriás jogsival még buszra is). Áruszállításhoz elég a PAV III is, ami gyengébb elvileg, tehát valószínűleg bagatellebb feladatokkal, azt nem tudom pontosan milyen, nekem PAV II van. Mellettem egy srác PAV I-et csinált anno, na ott volt egy komplett szimulátor, amibe ültették (asszem egy mentő volt talán). A PAV I megkülönböztető jelzésű autóhoz kell (kék ill. piros-kék villogóshoz)
Remélem segítettem egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!