Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Biztonságos és élményekkel...

Biztonságos és élményekkel teli a hátizsákkal való utazás?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, mondhatni még semmi tapasztalatom az ilyennel. Arra gondoltam, hogy nyáron egy pár hetes vagy esetleg hónapos túrára mennék mindossze a hátiszákommal valamerre. Persze stoppolnák is és sátorban aludnák..Persze tudom, hogy vannak veszélyek és ilyet tényleg olyan ember csinálhat aki nagyon vakmero és érti is. Csak nekem most erre van kedvem már régtol elmenni világot látni..És esetleg jonne velem 1 vagy 2 ember is :)

2016. febr. 28. 19:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem "stoppolnák" és "aludnák", hanem "stoppolnék", és "aludnék". Én a hátizsákkal utazás helyett egy magyar nyelvtanfolyamot javasolnék.
2016. febr. 28. 20:10
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

A magyar nyelven kívül itt ejrópában elég, ha angolul, vagy németül, esetleg franciául is karattyolsz...ha ez megvan, akkor nem árt némi kp, valamint egy olyan biztonságos anyagi háttér, aki segít, ha nagy gáz van..

Persze ez csak az első utaknál kell, a későbbiekben már tele leszel tapasztalattal, és akkor tudni fogod hány az óra vekker úr...

sátorban sose aludj, a stoppolással is vigyázz...hadd ne részletezzem...

szóval: tökéletes nyelvtudás, pénz, udvarias társalgási stílus..

ez az alap. a többi már szerencse dolga.

Ja, és egyedül menj, ne bízz soha senkiben...csak a szerencsédben.

2016. febr. 28. 20:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Te meg eloszor értelmezd a kérdést :)..Valami értelmes választ várok, nem ilyen trollokat, akik úgy odafigyelnek a helyesírási hibákra még itt is, mint valami hivatalos levélben :)..Nem csak a rosszakat észrevenni és valami hasznos dolgot írni, bár segítettél, mert most már helyesen fogom írni. Tévedni emberi dolog :)!
2016. febr. 28. 20:51
 4/5 A kérdező kommentje:
2. koszi a véleményt, ilyesmit akartam látni. :)
2016. febr. 28. 20:54
 5/5 anonim válasza:
Én ezt minden nyáron szoktam csinálni :D írj privit ha gondolod
2016. márc. 14. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!