Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen sötétben Bp. -en...

Milyen sötétben Bp. -en gyalogolni/tömegközlekedni?

Figyelt kérdés
Nem rabolnak ki? Nem vernek meg? :D Bocsi, de fosok xddd
2016. febr. 25. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Budapesten nincs sötét, csak sötét emberek...azok szerencsére kevesen vannak, és nem minden nap lopnak, és vernek meg arra járókat.

Ne foss, csak viceltem.. ugyanmár miért rabolnának ki? miért vernének meg?

Persze ha részeg migráncs vagy, akkor lehet róla szó, mert igény az van rá...

na, okosabb lettél?

Jó hely ez a Pest. Nézd a Budapest éjjel-nappal-t, abból kiderül.

2016. febr. 25. 22:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy hol mászkálsz. Budapest elég nagy város ám. Én szoktam éjszaka haza menni. Azt tudom mondani, a Nagykörút környéke biztonságos, úgy ahogy a pályaudvarok is (bár azért nem árt tempósan haladni). De azért egész más dolog mondjuk hajnali egykor az Oktogonon lenni, és egész más a Magdolna utcában sétálgatni... Anélkül, hogy tudnánk, merre mész, elég nehéz megmondani, hogy mennyire biztonságos környék.
2016. febr. 25. 23:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy Margit-sziget - Keleti Pu - Aréna környéke
2016. febr. 26. 11:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Miért, mit hallasz? Segítek: Budapesten rendkívül ritkák a vadidegenek által elkövetett erőszakos bűncselekmények.

Sokkal gyakoribbak a zseblopások, ez a terheltebb tömegközlekedési járatokon, pályaudvarokon, piacokon, bevásárlóközpontoknál jellemző.

Éjszaka a legtöbb bűncselekmény a VI-VII. kerület szórakozóhelyein és környékén történik. De ezek tipikusan lopások, ritkábbam verekedések.

2016. febr. 26. 18:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem hallok semmit, csak 95%ban autóval járok pesten, és a célnál parkolok. Aztán belegondoltam, hogy mi van ha este elkezdek sétálgatni, vajon meg leszek-e ölve.
2016. febr. 26. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!