Loptak már el tőletek olyan autót melyben műholdas gépjárművédelem van?
tudtátok hogy ezek a rendszerek melyekért 100 ezer ft-ot elkérnek,igazából kínából vannak és kb 3-4 ezer ft ért szerzik be őket?:)
pl navsky
Azért a müholdas rendszerek egy fokkal biztonságosabbak a sima "visítós" riasztóknál:-)Igaz sokkal drágábbak!!
Honnan tudod hogy nagyon lopják ezeket az autókat?
Én is gondolkodtam valami müholdas kütyün Pl:Skyguard vagy Navsky melyik jobb választás?Mit ajánlotok?
Az a helyzet hogy a navsky az kb 80-100 ezer ft,de igazából kinai szar cuccot árulnak aminek az igazi értéke 10 ezer ft.
Ezt egy ugyancsak kínából vett jel zavaróval könnyen ki lehet iktatni.
másik módszer pedig,ellopják az autót,látják is a központban,hogy valami gáz,csakhogy a tolvaj leviszi egy mélygarázsba,kiszedi a cuccot,és már hajt is el onnan.
mélygarázsban pedig ezek nem adnak jelt.
nagyon sok ilyen drága védelemmel ellátott autót így lopnak el.
Hát igen a mélygarázs eléggé leárnyékolja a müholdat és a mobilt is!
És gondolom nem kell sok időre eltünni a mühold elől.
Honnan tudod hogy kinai a termék?
Én azt hittem hogy német vagy valami...
rá van írva a dobozára.
:)
Sziasztok,
Nekem évek óta Skyguard rendszerem van. Nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással. Egyszer már megkísérelték ellopni az autómat, szerencsére sikertelenül.
Annyi védelmi rendszer van a cég csomagjában (GPS árnyékolás jelzése, emelésérzékelő, diagnosztikai csatlakozó tiltása), hogy szinte lehetetlen ellopni az autót. Persze nincs lophatatlan autó - szokták mondani -, de én még nem csalódtam a műholdas védelmi rendszerben.
A Pajzsról annyit, hogy az passzív védelmi rendszer (nincs 24 órás felügyeletük). A Skyguardnál viszont 24 órás felügyelet/szervíz asszisztencia van, ami azért megnyugtatóbb számomra. Azonnal jeleznek, ha valami rendelleneset észlelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!