Az első négykerekű jármű (vagy inkább szállítóeszköz) Kocs községből való?
Figyelt kérdés
Vagy hogy nyerte a "kocsi" elnevezést?
(Jó, mondjuk én sem Degecen születtem, mégis sokan mondják, hogy deg*ci vagy, Miguel!) De azt hiszem, itt ennél többről van szó
2016. jan. 13. 13:55
1/9 A kérdező kommentje:
Jobban belegondolva nyilván nem az első négykerekű szállítóeszközről van szó, hanem olyan dologról, ami nem szekér, nem kordé, nem hintó, nem talicska volt.
2016. jan. 13. 14:06
2/9 anonim válasza:
Wikipedián elég korrekten le van írva:
3/9 anonim válasza:
Már megint a "Mindent a magyarok találtak fel" játék megy?
4/9 A kérdező kommentje:
#2: Köszönöm, ment a zöld pracli.
#3: Nyilván, ha azt hallom hogy egy szelet párizsi, vagy egy üveg kölni, nem fog felmerülni bennem a gyanú, hogy ezeket Máriagyűdön találták ki. De jelen esetben balgaság lenne nem észrevenni az áthallást.
2016. jan. 14. 08:42
5/9 anonim válasza:
Miquel :-) figyellek!Rengeteg válaszod,kérdésed jegyzetelem,leírom belőle az infókat rólad,nagyon érdekes vagy te nekem,de csak semmi félre értés.
6/9 anonim válasza:
Beszarok, hogy egyeseknek mire van ideje.
7/9 A kérdező kommentje:
Húha! Ilyen prominens személyiség lettem, kedves 5-ös? Ahogy utolsó írja, valóban tölthetnéd hasznosabb elfoglaltsággal is az idődet, mint egy ilyen öreg csóka figyelése. De ha neked ez kell, azt hiszem, azt még sehol sem írtam, hogy 43-as cipót hordok. :-))
2020. jan. 16. 14:43
8/9 anonim válasza:
Nem nem van màs elfiglaltsàgom is ezen kívül,de úgy a kèrdèseidböl,a vàlaszaidból azt szürtem le,hogy èrdekes ember lehetsz,nagy èlettapasztalattal ès hàt a kivàncsisàg 🤷♂️🤷♂️
9/9 A kérdező kommentje:
Szerintem, kedves utolsó, vannak ezen az oldalon sokkal érdekesebb emberek is. Legfeljebb nehéz tetten érni őket, mert szinte mindenki név nélkül írogat.
2020. jan. 19. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!