A barátnőm holnap taxival szeretne eljutni a Lehel úttól az Ecseri útig. Azt szeretnénk tudni, hogy mennyibe fog ez neki kerülni?
Nem lehet megmondani, mert a taxióra egy bizonyos sebesség alatt átvált percdíjra. Így akár 1-2000 Ft eltérés is lehet.
A taxis biztos a Hungária krt. - Üllői út útvonalon fogja vinni, azon pedig 99%-ban borítékolható a dugó.
Miért nem megy metróval? Át sem kell szállnia, ha nincs bérlete akkor is megússza 350 Ft-ból, és nem másfél óra hanem 25 perc alatt ér oda.
Ha nincs nagy dugó, akkor elvileg kb 3500 - 4000 Ft.
De ennél biztos több lesz.
#3.
"A kérdező barátnője úrinő baz+, nem fog metróra szállni!"
Ja, kérem, az más! :-)
Egyébként is csípem az ilyen "a barátnőm", "az ismerősöm", "a rokonom" típusú álkérdéseket!
Mert a barátnője akkora "úrinő, hogy neki már egy ilyen kérdést is derogál feltenni..
:-)))
A csajszi nem tud internethez jutni,ezért én kérdeztem
meg.Csomó pakkal fog menni,amit nem fog elbírni,
emiatt nem mehet bkv val.Egyáltalán nem úrinő,
ezt én kérem ki magamnak a nevében!
Taxi árak szavakat begépelni gógyiba 5mp.
Tarifa kalkulátort kiválasztani az első oldalról 7mp.
Honnan-hová mezőket kitölteni 10mp.
Elolvasni a találatot 10mp.
"A távolság budapest lehel út és budapest ecseri út között: 8,9 km / 5.5 mi
Utazóidő: 17 perc
Fizetendő összeg: Ft 3983.4
Díjak: <5km: Ft 450, >5km: Ft 450, Időszak: Nappal"
Kösz a tapsot!
"Utazóidő: 17 perc "
Legfeljebb robogóval, vagy éjszaka.
Megnézném én azt az autóst, aki ezt a távot munkanapon napközben megteszi ennyi idő alatt! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!