Megbüntethetnek-e ezért engem?
Kerékbilincset előszeretettel pakolják fel egy helyen a szabálytalanul parkoló autókra és én szinte mindig figyelmeztetem az oda állókat, hogy ha ide parkol menni fog a bilincs.
Volt aki nagyon hálás volt és adott egy ötszázast vagy ezrest meg olyan is aki elküldött a francba aztán rá 10 perce ment is a bilincs. Közteresek kb. 15 percenként járnak felénk.
Szabálysértés, ha így bevételkiesést okozok állambának?
Miért büntetnének? Hiszen elvileg azért van a büntetés, hogy elejét vegyék a szabályszegésnek. Tulajdonképpen jutalmat érdemelnél. Ám mégsem rebbenne a szemem sem, ha kiderülne: valóban bevétel kiesést okoztál az államnak és megbírságolnának.
Eleve egy logikai bukfenc a kerékbilincs: rossz helyen állsz, tehát itt maradsz!
"Ám mégsem rebbenne a szemem sem, ha kiderülne: valóban bevétel kiesést okoztál az államnak és megbírságolnának. "
Hát ez az :D Abszurdisztán.
Na mindegy, nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Nem hagyok fel ezzel a szokásommal, mert nagyon sokan benézik az érintett részt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!