Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megnyomtam egy autót, de mire...

Megnyomtam egy autót, de mire kértem a boltban papírt és tollat a telszámom megadásához, elmentek (részl. Lejjebb). Lehet belőle bajom?

Figyelt kérdés

Egy ici pici horpadás lett a másik autón, közelről láttam csak én is. A közeli fenyőárus azt mondta egyik sparos dolgozóé lehet, így bementem a sparba megkérdezni kié lehet, de kiderült mégsem ottani dolgozóé. Ezért kértem tollat, felírtam a számom, de mire kiértem elment a másik autó...

Többet nem tudtam tenni az ügy érdekében. Ilyenkor, amikor ő hagyja el a helyszínt én mégis megüthetem a bokám?

2015. dec. 13. 11:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Hagyd szerintem. Bajod nem lesz valószínűleg belőle.
2015. dec. 13. 11:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a sors ezt a pár ezer, tízezer forint megtakarítást szánta neked karácsonyra ajándékba. Ebből valószínűleg már nem lesz bajod. :D
2015. dec. 13. 11:45
 3/9 A kérdező kommentje:

Csak attól félek, hogy mivel akkor épp nem voltam ott az autónál, inkább feljegyezte a rendszámom és elhúzott feljelenteni :-D Vagy túl parás vagyok?

Kb 5 percet voltam a sparban amíg megkérdeztem onnan valakié e az autó..

2015. dec. 13. 11:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha fel is jelentenek, ami nem valószínű, akkor elmesélheted, hogy mi történt, és a sparos dolgozók igazolni is tudják a sztoridat.
2015. dec. 13. 12:11
 5/9 A kérdező kommentje:
Mondtam a fenyőárusnak, hogy ha megjön a tulaj, szóljon már, hogy bent vagyok a sparban, de mondta a fenyős, h nem tudott szólni, mert szó szerint idézem: "ezek elmentek" :-D
2015. dec. 13. 12:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Tuti észre sem vette.
2015. dec. 13. 12:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Ne parázz...az én autómon is vannak parkolói horpadások..persze telefonszám nélkül...

te mindent megtettél, hagyd a francba. lehet, hogy csak mosásnál veszi észre, de akkor sem érdekli.

Mindenesetre szép tőled, hogy aggódsz, de már túllihegted.

kérj egy kávét, és felejtsd el.

2015. dec. 13. 13:36
 8/9 A kérdező kommentje:

Igazatok van. Nem rég van jogsim és annyira odafigyelek, hogy minden jó legyen, és mindent betartsak és most elképesztő dühös vagyok, hogy ezt történt... :( Láttam, hogy szűkös lesz, nem is értem miért mentem bele.

De túl lépek rajta :) Köszi a válaszaitokat!

2015. dec. 13. 14:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Becsületes vagy, ez ritka. Csak nem vették észre, de majd otthon bosszúsak lesznek. De nincs mit tenni. Ha elmentek, hát elmentek.
2015. dec. 13. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!