Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Egy billiárdasztal egyik...

Egy billiárdasztal egyik városból a másikba szállíttatását hogyan oldhatnám meg?

Figyelt kérdés
Jofogáson veszek egy billiárdasztalt, ami fix. Egy szállító céget kell felhívni vagy hogyan?

2015. dec. 1. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Érdeklődj futárcégeknél vagy kimondott költöztetőknél (tehertaxi, stb).
2015. dec. 1. 20:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Tehertaxi a legegyszerűbb megoldás, ha nincs furgonos ismerős.
2015. dec. 1. 20:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Hány lábas asztal? (Mármint a mérete, 7, 8, 9?)

Szerintem nyitott, platós teherautó + fóliába csomagolás.

Én is hasonlót tervezek, 7 láb méretű rendes asztallal. Már kerestem a környéken ismerőst, platós Mazda E-je van, arra felerőlködjük többen, festők által használt takarófólia rá, a rakfelület eleje és az asztal közé keményebb habszivacs, az asztal spaniferrel a plató elejéhez rögzítve és már mehetünk is.

2015. dec. 2. 00:22
 4/4 anonim ***** válasza:

egy igazi billiárdasztal szállítása nem egyszerű feladat..baromi nehéz ugyanis..

jó lenne tudni a súlyát, úgy kérni a szállítót..egy-két ember kevés ám..azt profik szállítják, akár a zongorát..

adj fel hirdetést a neten, vagy te keress rá..

2015. dec. 2. 05:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!