Vettem az Auchanban 4 téligumit, és kaptam hozzá ingyenes szerelési kupont. Illik még a gumisoknak adni valamennyit?
Nem tudom, szoktak-e ilyenkor valamennyit adni a gumisoknak, mégiscsak "ingyen" dolgoznak.
Az AKH gumiszervízről van szó.
Ki-ki másképp viszonyul a borravaló adásához. A te döntésed és pénzed, de nem vagy adós. A kupon a cég ajándéka, nyilván van mögötte üzleti megfontolás, érdek.
A borravalót viszont a dolgozók kapják; általában elosztják egymás között; ez független attól, hogy a cégnek te fizetsz-e. (Több helyen is tapasztaltam, hogy közös gyűjtőhely van; az adakozó vagy egyből odateszi, vagy a szerelő teszi oda.) Nem ingyen dolgoznak ilyenkor sem, hanem ugyanannyiért, mintha fizetnél a pénztárnál.
Tegnap voltam a gumisnál.
Én is elhoztam a régi gumikat.
Tényleg rendesek voltak, adtam egy ezrest annak, aki hozta a munkalapot. Ő is részt vett a cserében. Gondolom elosztják egymás között.
Az irodában tényleg semmit nem kellett fizetnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!