Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ki veheti at a jogsim?

Ki veheti at a jogsim?

Figyelt kérdés

Tudom hogy rengeteg ilyen kerdes van mar. De meg nem talaltam olyat ami segitett volna.

Olyan kerdesem lenne hogy csak en vehetem at a jogsim? Ha igen akkor lehetseges az hogy meghatalmazassal mas is?

Ma voltam okmanyirodaba mire kuldik meg kb?

Koszi a valaszokat.

2015. nov. 23. 11:03
 1/6 anonim ***** válasza:

30 napon belül küldik. De hogy azon belül mennyi idő, nem lehet tudni. Nekem 28 napra jött meg.

Postán az veheti át, aki más ajánlott küldeményt is, tehát veled egy címen lakó családtag, amit lakcímkártyával és személyi igazolvánnyal kell igazolni. Egyéb esetben meghatalmazás kell.

2015. nov. 23. 11:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem 1 hónapra jott, és csak Én vehettem át az okmányirodában, ahól le kellett adni a régit!
2015. nov. 23. 11:37
 3/6 A kérdező kommentje:

Koszonom.

A 30nap az munka napok vagy a hetvege is?:)

2015. nov. 23. 11:47
 4/6 anonim ***** válasza:
csak munka napok.
2015. nov. 23. 11:49
 5/6 anonim ***** válasza:
30 naptári nap
2015. nov. 23. 12:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Postai meghatalmazással más is (másmilyet nem fogadnak el, saját formanyomtatványuk van). De általában az egy címen lakónak átadják. Meg postásfüggő. Az enyémet pl a szomszéd vette át - nem szabályosan persze, de évek óta átvesszük egymás leveleit, ha úgy van, a postás meg legközelebb rákérdez maximum. :D

Nekem kb 2,5 hét volt azt hiszem.

2015. nov. 26. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!