Szerintetek lehet esélyem, hogy egyszer valami versenyben
versenyezhessek?
Figyelt kérdés
Ez az egyik nagyobb álmom... Gyakran járok go-kartozni, 13 évesen jobb időket csinálok a pályán, mint az utánam következő 20-25 évesek... Szeretek versenyezni, vezetni stb,mindegy mit.sokszor szoktak mondani keresztapám, meg akivel járok gokartozni, hogy kuuva jól versenyzek...szerintetek lehet valaha esélyem ilyenben?
#Vereeny
2015. nov. 10. 00:03
1/9 anonim válasza:
Nem, elkéstél vagy 10 évet a tanulással. Az, hogy egy rokon mit mond nem mérvadó.
Persze ha van aki toljon pénzzel és belemerülsz akkor amatőr kategóriákban elérhetsz akár eredményeket, ha szakember szerint is jó vagy. De arról ne álmodj, hogy munka nélkül fogsz megélni ebből.
2015. nov. 10. 07:29
2/9 szántóvető válasza:
persze hogy lehet,csak pénz kell hozzá.
2015. nov. 10. 07:44
3/9 anonim válasza:
Ha majd lesz valami autód akkor amatőr versenyekre versenyekre benevezhetsz pár ezer forintért,és akkor ott megmutathatod mit tudsz,mert az hogy egy rokon azt mondja hogy ügyes vagy,az nem jelent semmit!ezeken a versenyeken meg utcai(bukócső nélküli autókkal)is lehet nevezni,szóval olyan rengeteg pénz sem kell első körben hozzá!!
2015. nov. 10. 09:11
4/9 anonim válasza:
Igen, sajnos így van. Pénz kell, és megteheted. Én 6 éves koromban gokartoztam már, ami meg is látszik a tudásomban. Majd ha befejeztem az egyetemet, elkezdek gyűjteni egy drift autóra, régi álmom. Az első lépcsőfok már megvan, a számítógépes szimulátor. Könnyűnek hangzik, de amikor bárkit odaültetek, hogy nesze, driftelj, akkor faltól falig mennek(olyanok is, akiknek 15 éve van jogsijuk), akkor rájövök, hogy valamit csak tudok. Egyik ismerősöm már driftversenyeket nyer semi-pro kategóriában, az ő autóját akarom egyszer kipróbálni, hogy tényleg tudok-e, és érdemes-e elkezdenem.
Szóval van rá esély.
2015. nov. 12. 20:49
5/9 anonim válasza:
Egy szimulátort,legyen az bármilyen jó el ne kezdjünk már a való élethez hasonlítani!!!Mert a te esetedben,te lehet a gépen nem faltól falig mész,real life-ban viszont igen!!
2015. nov. 13. 07:21
6/9 anonim válasza:
Ebből látszik, hogy sosem próbáltad még.
Csak egy vélemény az egyik ilyen játékról, amit a neten olvastam: "A játék után beültem az autómba, átmentem a barátomhoz, és túl árkád volt"
Ne nézd le a szimulátorozókat, gyakran nehezebbek a játékok, mint a valóság. Meg azért egy 100 ezres kormányszettel hidd el, van köze a valósághoz. Nem azért kérnek el értük annyi pénzt, mert nem hasonlít.
2015. nov. 13. 08:47
7/9 anonim válasza:
Aha....persze...hát hogyne!!Akkor neked további jó monitorfüggést....
Jut eszembe,egyszer játszottam egy repülős szimulátorral,úgyhogy arra gondoltam holnap megyek és jelentkezek a brit királyi légierőbe vadászpilótának!!!
2015. nov. 13. 09:52
8/9 anonim válasza:
De a veszélyes manővereket jobb először szimulátorban megvalósítani (drift) mert ott bárhányszor összetörheted, ha ott megy lehet éleben gyakorolni, de ott már óvatosan, mert game over esetén már nem biztos hogy lesz restart. A legelején előfordul hiba, a nagyobb hibák jobb ha szimulátorban vannak, élesbe már lesz fogalma róla.
2016. márc. 17. 19:48
9/9 anonim válasza:
Nem szoktam osztani ezt a Steinberg féle oltogatós véleményt, de igaza van. A szimulátor már ott megbukott, hogy nincs gyorsulási erő a testeden. Lehetsz akármilyen jó a szimulátorban, megtapsolunk, tényleg eredmény. Ma már mindenre verseny van (apropó, azokat is vered akik szintén a gép előtt töltik az idejüket vagy csak a random odaültetett haverokat?) Viszont messze nem az az élet. Holtjáték, úthibák, stb stb. Annyi mindent lehetne sorolni amit nem tud visszaadni a legjobb szimulátor sem. Azt a "túl arcade..." véleményt ugye tudod, hogy szállóigeként, aforizmaként posztolja a fél net?! Nem éppen a játékot minősíti pozitív értelemben
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!