Ha 17:35-kor indul a gépem Londonból elég 16:48-ra kiérni a reptérre? (Stansted)
Figyelt kérdés
Ezen a reptéren nem voltam még aki tapasztalta vagy tudja esetleg légyszi válaszoljon2015. okt. 28. 17:26
11/20 A kérdező kommentje:
nem értem miért repülnék online? ezt csak azért írtam mert a check-int nem ott kell elvégezni és az is idő
2015. okt. 28. 17:41
12/20 anonim válasza:
Ezek szerint nincs csomagod?
Amúgy ajánlom figyelmedbe a RULE szót.
13/20 A kérdező kommentje:
nincs csomagom csak egy kézipoggyász
2015. okt. 28. 17:44
14/20 anonim válasza:
Kedves kérdező. Ha TE meg vagy győződve arról, hogy Neked ez az idő elegendő, akkor mi a búbánatnak kérdezed meg, hogy elég-e? Akkor menj ki 16:48-ra, de ha útközben közlekedési dugó, koccanás és más egyéb nem várt akadály lesz, akkor ne csodálkozz, ha nem érted el a gépedet.
15/20 anonim válasza:
Hát akkor kockáztass. De 60-70km távolság esetében a 16:48-as érkezés nem garantált.
16/20 anonim válasza:
Kedves kérdező. Nagy láma van.
Megkérdezel minket, válaszolunk, erre nemtetszik.
Mivan?!!!
Adjunk igazat neked? Oké!
Elég ha 16:48ra érsz be!!!!!!!!!!!!!!!!!
NE MENJ HAMARABB BE, HÜLYESÉG!
16:48 -ra menj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17/20 A kérdező kommentje:
mondtam én bármire is hogy nem tetszik?
de csak hogy igazad legyen az idegbetegséged az rohadtul nem tetszik tehát a jövőben akár meg is tarthatod magadnak... köszi szia
2015. okt. 28. 18:21
19/20 anonim válasza:
Kérdező: nem, nem elég 16:48-ra odaérni. A londoni reptereken általában nagy a szekunál a sor, sokat båszakodnak, a légitársaságok meg nem fogják felborítani az egész napi fordájukat pár késésben lévő utas miatt.
20/20 SándorÚr válasza:
Ha már a londoni repülőterekről van szó a Riyanair indulás előtt 45percet kért Lutonban, múltkor én is lazáskodtam, persze a röntgennél baromi nagy sor, a repűlőre 0735ig van felszállás 0740kor őrült rohanással oda érek a kapuhoz, a repülő meg még valahol a fellegekbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!